Το Ευρωπαϊκό καθορίζει το μέλλον των Βαλκανικών Αγώνων

Την πρόθεση διεξαγωγής των Βαλκανικών Αγώνων στίβου το διάστημα Ιούλιος-Αύγουστος και ανάλογα με το μέλλον του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βαλκανικής Ένωσης στίβου, Ντόμπριν Καραμαρίνοφ.

Το Ευρωπαϊκό καθορίζει το μέλλον των Βαλκανικών Αγώνων

Ο πρόεδρος της Βαλκανικής Ένωσης, Ντόμπριν Καραμαρίνοφ, ενημέρωσε με επιστολή του τις ομοσπονδίες μέλη της ABAF για την κατάσταση που επικρατεί σε σχέση με τις διοργανώσεις των Βαλκανίων.

Ο Καραμαρίνοφ ενημέρωσε τα μέλη της Ένωσης πως όπως είναι φυσιολογικό αναβάλλονται οι διοργανώσεις που ήταν προγραμματισμένες να γίνουν μέσα στον Μάιο και Ιούνιο, ως εκ τούτου εξέφρασε την πρόθεση της διεξαγωγής των σημαντικών αγώνων όπως το Βαλκανικό Πρωτάθλημα το διάστημα Ιούλιος- Αύγουστος, και ανάλογα με το μέλλον του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Στην ίδια επιστολή τονίστηκε πως παραμένει στο τραπέζι η πιθανότητα διεξαγωγής της διοργάνωσης του Παρισιού, με τις τελικές αποφάσεις να λαμβάνονται τον Μάιο.

Να σημειώσουμε ότι ο Βούλγαρος παράγοντας εκτελεί χρέη προσωρινού προέδρου στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία μετά το εγκεφαλικό που υπέστη ο πρόεδρός της Σβέιν Αρν Χάνσεν.