ΣΕΓΑΣ: Αναβολή της αγωνιστικής δραστηριότητας έως 17 Μαΐου

Με επίσημη ανακοίνωσή του ο ΣΕΓΑΣ ενημέρωσε πως αναβάλλεται κάθε αγωνιστική δραστηριότητα έως και τις 17 Μαΐου και από εκεί και πέρα θα επαναπροσδιοριστούν τα πλάνα για τους αγώνες και τα μίτινγκ.

ΣΕΓΑΣ: Αναβολή της αγωνιστικής δραστηριότητας έως 17 Μαΐου

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Με αφορμή την επέκταση των μέτρων της Πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid-19, η ομοσπονδία ανακοινώνει την αναβολή όλων των αγωνιστικών εκδηλώσεων Πανελληνίου, Περιφερειακού και Τοπικού επιπέδου συμπεριλαμβανομένων των δρομικών αγώνων, έως τις 17 Μαΐου.

Ανάλογα με τα μέτρα και τις αποφάσεις, που θα λάβει η Πολιτεία τις επόμενες εβδομάδες θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις της ομοσπονδίας για τους αγώνες μετά την 17η Μαΐου".

Η προηγούμενη ανακοίνωση της ομοσπονδίας στίβου ανέφερε αναστολή διοργανώσεων μέχρι τέλος Απριλίου: «Η ομοσπονδία παρακολουθώντας τα γεγονότα, που είναι σε εξέλιξη και έχουν να κάνουν με την εξάπλωση του ιού Covid-19, ανακοινώνει την αναβολή όλων των αγωνιστικών εκδηλώσεων πανελληνίου, περιφερειακού και τοπικού επιπέδου, συμπεριλαμβανομένων των δρομικών αγώνων, που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν μέχρι τέλος Απριλίου».