Πανελλήνιο ρεκόρ από την Ντραγκομίροβα

Η Αναστασία Ντραγκομίροβα κατάφερε να πετύχει επίδοση καλύτερη από το πανελλήνιο ρεκόρ Κ18 στο αγώνισμα της σφαιροβολίας, σε διοργάνωση της Κωνσταντινούπολης.

Πανελλήνιο ρεκόρ από την Ντραγκομίροβα

Η Αναστασία Ντραγκομίροβα μόλις στον πρώτο της αγώνα στη σεζόν έδειξε πως και φέτος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο στα σύνθετα όσο και στα επιμέρους αγωνίσματα, όπου θα λαμβάνει μέρος.

Η νεαρή αθλήτρια αγωνίστηκε την Κυριακή (26/1) σε διοργάνωση στην Κωνσταντινούπολη, όπου συγκέντρωσε 4.048 β. στο πένταθλο Κ18, ενώ κατάφερε να πετύχει επίδοση καλύτερη από το πανελλήνιο ρεκόρ Κ18 στο αγώνισμα της σφαιροβολίας.

Η 17χρονη βελτίωσε δύο φορές το ατομικό της ρεκόρ στη σφαιροβολία, αφού πήγε στην Κωνσταντινούπολη με 15,49 μ. κι έκανε διαδοχικά 15,72 μ., 15,08 μ. και 16,51 μ., με την τρίτη της βολή να αποτελεί και πανελλήνιο ρεκόρ Κ18, αφού είναι καλύτερη από το δεύτερο παλαιότερο ρεκόρ της κατηγορία, το οποίο ήταν 16,43 μ. και κατείχε η Γεωργία Μαντζανά από τις 5 Μαρτίου του 1994.

Η αθλήτρια του Γιώργου Μποτσκαριώβ θα συνεχίσει τους αγώνες της στον κλειστό στίβο τόσο σε ατομικά αγωνίσματα όσο και στο σύνθετο. Η νεαρή το καλοκαίρι θα διεκδικήσει τη συμμετοχή και διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 του Ριέτι.