Οι 18 κορυφαίοι και κορυφαίες του στίβου στηρίζουν τη διοίκηση του ΣΕΓΑΣ

Την απόλυτη στήριξή του στη διοίκηση της Ομοσπονδίας εξέφρασαν 18 από τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες του ελληνικού στίβου.

Οι 18 κορυφαίοι και κορυφαίες του στίβου στηρίζουν τη διοίκηση του ΣΕΓΑΣ

Τη σχετική δήλωση υπέρ της διοίκησης των Κώστα Παναγόπουλου και Βασίλη Σεβαστή, υπέγραψαν οι εξής 18 αθλητές και αθλήτριες:

Βούλα Παπαχρήστου, Νικόλ Κυριακοπούλου, Μαρία Μπελιμπασάκη, Έλσα Πεσιρίδου, Μίλτος Τεντόγλου, Κώστας Φιλιππίδης, Κώστας Δουβαλίδης, Μιχάλης Αναστασάκης, Χρήστος Φραντζεσκάκης, Σοφία Υφαντίδου, Βούλα Τσιαμήτα, Λούης Τσάτουμας, Σπύρος Βασδέκης, Άγγελος Παυλακάκης, Κατερίνα Κόφα, Σταμάτης Λένης, Δημήτρης Διαμαντάρας, Ρούλα Στρατάκη.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Οι υπογράφοντες Ολυμπιονίκες, παλιοί και νέοι πρωταθλητές, δηλώνουμε ότι διαφωνούμε με τις γενικεύσεις δηλώσεων συναθλητών μας από άλλα αθλήματα για κακές συμπεριφορές και αδικίες παραγόντων των ομοσπονδιών.

Τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν παρατηρηθεί στη δική μας ομοσπονδία τουλάχιστον τα τελευταία 22 χρόνια που ηγούνται σε αυτήν οι κ.κ. Σεβαστής και Παναγόπουλος.

Το αντίθετο μάλιστα, η ομοσπονδία μας ήταν και είναι δίπλα μας και μας στηρίζει, όταν δε οι δηλώσεις αυτές χρησιμοποιούνται για να απομακρυνθούν από τον αθλητισμό άτομα που έχουν προσφέρει, είμαστε διπλά αντίθετοι».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας