Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου 2019: Εκτός τελικού στη σφυροβολία οι Αναστασάκης και Φραντζεσκάκης

Δεν κατάφεραν να πιάσουν το όριο πρόκρισης για τον τελικό της σφυροβολίας οι Χρήστος Φραντζεσκάκης και Μιχάλης Αναστασάκης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της Ντόχα.

Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου 2019: Εκτός τελικού στη σφυροβολία οι Αναστασάκης και Φραντζεσκάκης

Εκτός τελικού στη σφυροβολία έμεινε τόσο Χρήστος Φραντζεσκάκης όσο και ο Μιχάλης Αναστασάκης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στη Ντόχα.

Συγκεκριμένα ο Χρήστος Φραντζεσκάκης στην παρθενική του εμφάνιση σε Παγκόσμιο είχε καλύτερη βολή τα 72,96 μέτρα που ήταν και πολύ κοντά στο ατομικό του ρεκόρ. Ωστόσο το όριο πρόκρισης στον τελικό ήταν τα 76,50 μέτρα. Στο πρώτο γκρουπ ο νεαρός αθλητής κατέλαβε την δωδέκατη θέση.

Από την άλλη μεριά ο Μιχάλης Αναστασάκης πλησίασε το όριο των 76,50 μέτρων. Ο Έλληνας πρωταθλητής είχε καλύτερη βολή στα 75,07 μέτρα και στο δεύτερο γκρουπ τερμάτισε στην έκτη θέση.

Οι σφυροβόλοι που προκρίθηκαν στον τελικό είναι οι εξής: Βόιτχεχ Νοβίτσκι, Κεντίν Μπιζό, Χαβιέρ Τσενφουέγκος, Ειβιντ Χένρικσεν, Πάβελ Φάιντεκ, Αντι Ουίνκλερ, Μπέντσε Χάλασζ, Μιχάιο Κοκχάν, Γεβγένι Κοροτόφσκι, Νικ Μίλερ, Χλεμπ Ντουνταράου και Ασράφ Ελ Σεϊφί.