Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου 2019: Στον τελικό η Κυριακοπούλου και η Στεφανίδη! (vid)

Με άλμα στα 4,60 μ. η Νικόλ Κυριακοπούλου κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του άλμα επί κοντώ γυναικών στο παγκοσμιο πρωτάθλημα στίβου της Ντόχα, ενώ το ίδιο συνέβη και με την Κατερίνα Στεφανίδη.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου 2019: Στον τελικό η Κυριακοπούλου και η Στεφανίδη! (vid)

Με εξαιρετικό άλμα στο 4.60μ. η Νικόλ Κυριακοπούλου πέρασε στον τελικό του άλματος επί κοντώ των γυναικών, στο πλαίσιο του παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου 2019 που διεξάγεται στην Ντόχα του Κατάρ

Με πολύ καλό άλμα στο 4.60μ. η Κατερίνα Στεφανίδη πέρασε και αυτή στον τελικό του επί κοντώ.

Το μεγάλο δίδυμο στο άλμα επί κοντώ των γυναικών θα αγωνιστεί σε έναν ακόμα τελικό. Η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου ξεπέρασαν εύκολα τα 4,60μ. που ήταν το όριο και θα αγωνιστούν την Κυριακή (29/09) στον τελικό του άλματος επί κοντώ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Ντόχα του Κατάρ.

Οι δύο αθλήτριες αγωνίστηκαν σε διαφορετικά γκρουπ.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου ήταν στο πρώτο γκρουπ και ξεκίνησε τις προσπάθειες της με άκυρο άλμα στα 4,50μ. Η αθλήτρια του Ανδρέα Τσώνη πέρασε το συγκεκριμένο ύψος με τη δεύτερη και στη συνέχεια πήγε απευθείας στα 4,60μ. τα οποία ήταν και το όριο πρόκρισης στον τελικό. Η Κυριακοπούλου τα πέρασε με την πρώτη προσπάθεια και έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Το ίδιο ισχύει και για την Κατερίνα Στεφανίδη. Η χρυσή Ολυμπιονίκης και κάτοχος του τίτλου στο προηγούμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου άφησε όλα τα ύψη και μπήκε κατευθείαν στα 4,60μ. τα οποία και ξεπέρασε με την πρώτη της προσπάθεια.