Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου η Σπανουδάκη

Η ελληνική ομοσπονδία στίβου έλαβε την πρώτη πρόσκληση για τη συμμετοχή της Ραφαέλας Σπανουδάκη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου που θα διεξαχθεί στη Ντόχα.

 Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου η Σπανουδάκη

Η ελληνική ομοσπονδία στίβου έλαβε σήμερα την πρώτη πρόσκληση από την IAAF για τη συμμετοχή της Ραφαέλας Σπανουδάκη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, που θα γίνει στη Ντόχα (27/9-6/10), με βάση την κατάταξη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν εντός λίστας (συμμετέχουν 56 αθλήτριες) στα 200 μέτρα και ήταν δύσκολο να μείνει εκτός διοργάνωσης.

Η Σπανουδάκη έχει τρέξει φέτος την απόσταση με χρόνο 23.16, που είναι και το ρεκόρ της ενώ έδειξε ικανή να κυνηγήσει ακόμη καλύτερες επιδόσεις. Η 25χρονη, η οποία έγινε το 16ο μέλος της ελληνικής αποστολής μετά και την απόσυρσή λόγω τραυματισμού της Τατιάνας Γκούσιν, θα συμμετάσχει στο πρώτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της καριέρας της.

Χάνει το Παγκόσμιο στίβου η Γκούσιν

Οι προσκλήσεις στους αθλητές θα συνεχίσουν να δίνονται μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, κάτι που σημαίνει πως η χώρα μας είναι πιθανό να αυξήσει τα επόμενες μέρες τον αριθμό των αθλητών της αποστολής για τη διοργάνωση.