Τα συγχαρητήρια του Τριβυζά στον Ολυμπιακό

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ανοιχτού Στίβου, μίλησε ο Παναγιώτης Τριβυζάς στο olympiacossfp.gr.

Τα συγχαρητήρια του Τριβυζά στον Ολυμπιακό

Ο πρωταθλητής του Θρύλου που συνέβαλε τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου με το χρυσό μετάλλιο στα 200μ. και το χάλκινο στα 400μ. συνεχάρη τους συναθλητές του τονίζοντας αναλυτικά τα εξής:

«Καταρχήν, συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση ενός ακόμα τροπαίου και σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να έρθει η κούπα ξανά στο λιμάνι! Τα σέβη μου στον στυλοβάτη αυτής της ομάδας την κα. Στέλλα Νικολαϊδου. Συγχαρητήρια Θρύλε μου! Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μου κύριο Περικλή Χατζηαναστασιάδη καθώς και τους φυσιοθεραπευτές μου, Μιχάλη Καληνδέρη, Λευτέρη Παπαδάκη και Νικόλα Αρβανιτάκη.

Από την πλευρά μου είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την δεύτερη συνεχόμενη νίκη μου στα 200μ. καθώς και για το μετάλλιο που κατέκτησα στα 400μ, όπου κατέβηκα για πρώτη φορά στο αγώνισμα αυτό σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Από εδώ και πέρα επικεντρώνομαι στα 200m καθώς θα τρέξω στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων που θα γίνει στο Μπίντγκοζ της Πολωνίας 9 με 11 Αυγούστου, για να βοηθήσω και εγώ όσο πιο πολύ γίνεται την εθνική μας ομάδα να παραμείνει στην σουπερ λίγκα. Όμως δεν τελειώνουμε εκεί καθώς ακολουθεί το Βαλκανικό πρωτάθλημα το Σεπτέμβριο και το Παγκόσμιο Ενόπλων τον Οκτώβριο στην Κίνα.

Υγεία σε όλους και συγχαρητήρια!»