Στο τριπλούν θα αγωνιστεί η Παπαχρήστου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Μόνο στο τριπλούν θα συμμετάσχει η Βούλα Παπαχρήστου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στην Πάτρα το ερχόμενο σαββατοκύριακο (27-28/07)

Στο τριπλούν θα αγωνιστεί η Παπαχρήστου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Σε ένα μόνο αγώνισμα θα λάβει μέρος η Βούλα Παπαχρήστου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που ξεκινά το Σάββατο 27 Ιουλίου και κορυφώνεται την Κυριακή στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας.

Ύστερα από απόφαση που έλαβε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα πάρει μέρος μόνο στο βασικό της αγώνισμα, το τριπλούν, και όχι στο μήκος, έχοντας στο μυαλό της και το Παγκόσμιο Πρωταθλήματος της Ντόχα στα τέλη Σεπτεμβρίου.

«Στο πρωτάθλημα, θα βάλω όλη μου τη φόρα με στόχο καλά άλματα. Δεν ξέρω ακόμη αν θα κάνω όλες τις προσπάθειες, ωστόσο το σίγουρο είναι πως θέλω να τελειώσω τον αγώνα με μια καλή επίδοση-εφόδιο για τη συνέχεια», τόνισε σχετικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε κλείνοντας: «Το 14,51 το έκανα, ούσα κουρασμένη από την προπόνηση, ωστόσο βγήκε χαλαρά. Μέχρι σήμερα, αυτό που ήθελα ήταν να είμαι σε αγώνες, σε ένα καλό επίπεδο και να ‘κυνηγάω’ τη βαθμολογία. Θεωρώ πως έχουμε κάνει τη σωστή τακτική και έχουμε ακολουθήσει τη σωστή μέθοδο, ώστε να βρεθώ σε καλή κατάσταση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων κι έπειτα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχας».

Σημειώνεται επίσης πως η Παπαχρήστου θα κυνηγήσει την έβδομη νίκη της στη διοργάνωση, μετά τις επιτυχίες το 2018, 2017, 2016, 2015, 2011 και 2008. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πρόκειται να πάρουν μέρος 1.000 αθλητές από όλη την Ελλάδα.