Καπράλος: «Κρίμα για τους Έλληνες αθλητές που θα χάσουν μια σημαντική διοργάνωση»

Ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος τοποθετήθηκε σχετικά με την πρωτόγνωρη απόφαση του ΣΕΓΑΣ να αποσύρει την ομάδα στίβου από τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες

Καπράλος: «Κρίμα για τους Έλληνες αθλητές που θα χάσουν μια σημαντική διοργάνωση»

Άμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου της ΕΟΕ, Σπύρου Καπράλου σχετικά με την ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ για την απόσυρση της ομάδας στίβου από τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες αφού δεν βρέθηκαν αεροπορικά εισιτήρια!
«Με μεγάλη λύπη μου πληροφορήθηκα την απόφαση του ΣΕΓΑΣ να μην υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση στους αγώνες στίβου του Μινσκ, επειδή δεν βρέθηκαν τα αεροπορικά εισιτήρια. Από όλη αυτή την υπόθεση, οι μεγάλοι χαμένοι είναι οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες που δεν θα βιώσουν την εμπειρία της συμμετοχής σε μεγάλους αγώνες.
Μάλιστα για ορισμένους που ενδεχομένως δεν θα καταφέρουν να πιάσουν το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αυτή θα ήταν η σπουδαία ευκαιρία να ζήσουν τον παλμό μίας μεγάλης διοργάνωσης. Είναι κρίμα που αφαίρεσαν αυτή τη δυνατότητα από τους αθλητές του στίβου, ειδικά σε μία ιστορική στιγμή, καθώς θα μετείχαν για πρώτη φορά στην εφαρμογή της νέας μορφής των αγώνων του στίβου, του DNA, σε μεγάλους αγώνες. Σε αυτούς τους αγώνες που θα πάρουν μέρος 4000 αθλητές από τις 50 χώρες της Ευρώπης», δήλωσε ο Σπύρος Καπράλος.
Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής των αγώνων είναι ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος και όλοι απορούν πως η ελληνική ομοσπονδία προχώρησε σ' αυτή την ενέργεια…