Πρώτος στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου ο Ολυμπιακός

Το τμήμα στίβου του Ολυμπιακού κατέκτησε την πρώτη θέση στη Β’ Φάση του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος που διεξήχθη στον Άγιο Κοσμά.

Πρώτος στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου ο Ολυμπιακός

Αγωνιζόμενοι κάτω από δύσκολες συνθήκες και σε συνδυασμό με την απουσία αρκετών αθλητών που ταλαιπωρούνται από μικροτραυματισμούς οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να βγουν πρώτοι στο πρωτάθλημα των Ανδρών με 253 βαθμούς έναντι 144 του δεύτερου ΟΦΚΑ Οδυσσέα και 117 του τρίτου Γ.Σ. Γλυφάδας.

Οι αθλητές του Θρύλου κατέλαβαν την πρώτη θέση και στο γενικό σύνολο, ανάμεσα σε 46 σωματεία, με 319 βαθμούς, με τους Γ.Σ. Γλυφάδας και Πανιώνιο να ακολουθούν με 292 και 273 βαθμούς αντίστοιχα.

Να σημειωθεί πως στη δεύτερη φάση του διασυλλογικού πρωταθλήματος οι Πειραιώτες κατέκτησαν συνολικά 11 μετάλλια, εκ των οποίων έξι χρυσά, δυο ασημένια και τρία χάλκινα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μήκος Ανδρών:
1η θέση: Δημήτρης Τσιάμης 7,59μ.

400μ. με εμπόδια Ανδρών:
1η θέση: Πέτρος Κυριακίδης 52,36
2η θέση: Ιερόθεος Δρίτσας 52,48

Σφυροβολία:
1η θέση: Ιβάν Μενγκλεμπέη 69,10μ.

Επί κοντώ Ανδρών:
1η θέση: Γιώργος Χατζίου 5,00μ.

4χ400μ Ανδρών:
1η θέση: Ολυμπιακός (Θεόδωρος Ορφανίδης, Πέτρος Κυριακίδης, Ιερόθεος Δρίτσας, Αντώνης Αλεξανδρίδης)

Ακόντιο Ανδρών:
2η θέση: Γιώργος Χριστακάκος 65,98μ.
3η θέση: Γιώργος Ήλτσιος 65,50μ.

Άλμα εις Ύψος Γυναικών:
3η θέση: Ιωάννα Κουτσούκη 1,71μ.

Σφαιροβολία Γυναικών:
1η θέση: Χρύσα Μωϋσίδου 13,63μ.

Δισκοβολία Γυναικών:
3η θέση: Χρύσα Μωϋσίδου 37,46μ.

Η έφορος του τμήματος Στέλλα Νικολαΐδου, δήλωσε στο τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενη για τις νίκες των αθλητών του τμήματος στίβου καθώς τα παιδιά πραγματοποίησαν σπουδαίες εμφανίσεις. Ευχαριστώ πολύ τους αθλητές του τμήματος για το δυναμικό αγωνιστικό ξεκίνημα και πάνω από όλα την διοίκηση που είναι κοντά στο τμήμα στίβου και φροντίζει για όλα. Είμαι περήφανη που για 15η χρονιά κερδίζουμε και τώρα συνεχίζουμε δυναμικά με στόχο το πανελλήνιο πρωτάθλημα».