Κυριακοπούλου: «Το ήθελα πολύ αυτό το μετάλλιο»

Πανευτυχής η χάλκινη πρωταθλήτρια της Γλασκώβης αφιέρωσε το μετάλλιο της στον άνδρα της.  

Κυριακοπούλου: «Το ήθελα πολύ αυτό το μετάλλιο»

Το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Γλασκώβης κατέκτησε η Νικόλ Κυριακοπούλου. Η ελληνίδα αθλήτρια με άλμα 4,65 κατετάγη τρίτη και είχε κάθε λόγο στις δηλώσεις της να είναι πανευτυχής για την επιτυχία της. Αφιέρωσε το μετάλλιο της στον άνδρα της και σε όσους τη στηρίζουν.

«Επιτέλους κατάφερα να πάρω ένα μετάλλιο στον κλειστό στίβο, που τόσο ήθελα. Είναι αλήθεια πως δεν περίμενα πως το 4,65 μ. θα ήταν ικανό να δώσει μετάλλιο. Θεωρώ πως πολλές αθλήτριες είχαν κόπωση από τον χθεσινό προκριματικό. Στα δοκιμαστικά ένοιωθα πολύ καλά, μέσα στον αγώνα άλλαξα αρκετά κοντάρια γιατί μου ήταν μαλακά. Είμαι χαρούμενη με το μετάλλιο, το οποίο θέλω να αφιερώσω στην κόρη μου, τον προπονητή μου και τον άνδρα και φυσικά σε όσους με πιστεύουν και με στηρίζουν», ήταν τα λόγια της.

Στη συνέχεια η Νικόλ Κυριακοπούλου αναφέρθηκε στη συγκάτοικο της, Βούλα Παπαχρήστου, η οποία το πρωί αναδείχθηκε ασημένια πρωταθλήτρια Ευρώπης: «Η Βούλα γύρισε το μεσημέρι στο δωμάτιο με το ασημένιο μετάλλιο. Πριν φύγω μου είπε πήγαινε να το πάρεις να δείξεις τι είναι οι μάνες. Και το έκανα. Χαίρομαι για την ελληνική ομάδα, γιατί συνέχισε τις καλές εμφανίσεις. Εγώ τώρα κοιτάζω τον ανοιχτό με περισσότερη όρεξη για τη συνέχεια».