Και η Παπαχρήστου στο Παγκόσμιο κλειστού στίβου

Με επικεφαλής την Κατερίνα Στεφανίδη θα αγωνιστεί η ελληνική ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που θα γίνει 1-4 Μαρτίου 2018 στο Μπέρμιγχαμ 

Και η Παπαχρήστου στο Παγκόσμιο κλειστού στίβου

Στην αποστολή μετέχουντέσσερις άνδρες και πέντε γυναίκες. Τελευταία προστέθηκε ηΒούλα Παπαχρήστουπαρά το γεγονός ότιδεν έπιασε το όριο στο τριπλούν. Ωστόσο με 14,25 μ. έχει την τέταρτη επίδοση φέτος στον κόσμο και θα συμμετάσχει στη διοργάνωση με πρόσκληση της IAAF.

Εκτός από τιςΣτεφανίδη (επί κοντώ), Παπαχρήστου (τριπλούν) στην ομάδα μετέχουν: Ο επικοντιστής Κώστας Φιλιππίδης(για πέμπτη φορά σε παγκόσμιο πρωτάθλημα), η Μαρία Μπελιμπασάκη στα 400 μ., οι Μίλτος Τεντόγλου (μήκος) και Εμμανουήλ Καραλής (επί κοντώ), η Ελισάβετ Πεσιρίδου (60 μ. εμπόδια), η Ραφαέλα Σπανουδάκη (60 μ.), ο Κώστας Δουβαλίδης (60 μ. εμπόδια)

Ο ΣΕΓΑΣδέχθηκε πρόσκληση και για την Γρηγορία Κεραμιδά, που όμως φέτος δεν έκανε προετοιμασία για τον κλειστό στίβο κι έτσι δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Η ελληνική αποστολή αναχωρεί για το Μπέρμιγχαμ την Τρίτη (27/2) στις 14.30 και θα επιστρέψει στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Τρίτης (6/3) στις 00.45.