Εντυπωσιακός Καραλής, πήρε το χρυσό, για λίγο δεν πέρασε τα 6.11μ.
Νέα τρομερή εμφάνιση από τον Εμμανουήλ Καραλή που καθήλωσε το κοινό στον Βόλο και για λίγο δεν πέρασε τα 6.11 μέτρα.

Εντυπωσιακός γι’ ακόμα μία φορά ο Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος μετά το εντυπωσιακό πέρασμα στα 5.92 μέτρα συνέχισε και έβαλε τον πήχη στα 6.11 μέτρα.
Η πρώτη του προσπάθεια βγήκε άκυρη, ενώ στη δεύτερη ο πήχης έμεινε για λίγο στη θέση του, όμως έπεσε τελικά. Όλο το στάδιο παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα την προσπάθεια του Μανόλο που τελικά για λίγο δεν πέρασε και 6.11 μέτρα. Στο τρίτο του άλμα στο κατέβασμα βρήκε τον πήχη με το χέρι και τον έριξε.
Ολυμπιακός: Ο Πνευμονίδης πιο μπροστά απ’ όλους του εξτρέμ
Προσπάθησε να κάνει πανελλήνιο ρεκόρ και να ανέβει στο Νο4 όλων των εποχών στο επί κοντώ των ανδρών, αλλά εν τα κατάφερε για λίγο.
Όπως και να ‘χει με ακόμα μία εντυπωσιακή εμφάνιση πήρε το χρυσό μετάλλιο στο ανοιχτό στίβου που διεξάγεται στον Βόλο.