ΣΕΓΑΣ: Βράβευσε τους κορυφαίους του σήμερα και του παρελθόντος

O ΣΕΓΑΣ σε μια λαμπρή γιορτή βράβευσε τους αθλητές και τις αθλήτριες που ξεχώρισαν μέσα στην περασμένη χρονιά, αλλά και τρεις κορυφαίους του χθες (Πατουλίδου, Mπακογιάννη, Παπακώστας) 

ΣΕΓΑΣ: Βράβευσε τους κορυφαίους του σήμερα και του παρελθόντος

Παρουσία θρυλικών μορφών του Ελληνικού στίβου στο (πρόσφατο) παρελθόν αλλά και αστέρων του σήμερα διεξήχθη η λαμπρή γιορτή του ΣΕΓΑΣ, όπου βράβευσε τους αθλητές και τις αθλήτριες που ξεχώρισαν μέσα στο 2023.

Σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα τρεις μεγάλες μορφές του ελληνικού αθλητισμού θέλησαν να δώσουν κίνητρο, αλλά και να μοιραστούν τις δικές τους εμπειρίες με τους αθλητές και αθλήτριες που θα κυνηγήσουν την πρόκριση τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού!

Η Βούλα Πατουλίδου, η Νίκη Μπακογιάννη και ο Λάμπρος Παπακώστας ανέβηκαν στη σκηνή με το χειροκρότημα να δονεί την αίθουσα.

Οι τρεις μορφές του ελληνικού στίβου τιμήθηκαν από την Ελληνική Ομοσπονδία για την προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό.

Στη γιορτή των αθλητών μάλιστα προβλήθηκε και ένα βίντεο όπου οι τρεις μεγάλες μορφές του ελληνικού αθλητισμού ενθάρρυναν τους αθλητές που θα διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στο κορυφαίο γεγονός του ερχόμενου καλοκαιριού.

Στη σκηνή για να τιμήσει τρεις δόξες του ελληνικού στίβου, ανέβηκε μία άλλη μεγάλη μορφή του ελληνικού αθλητισμού, ο νυν αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Κεντέρης, που αφού ευχαρίστησε τους τρεις αθλητές τους απένειμε τα νέα μετάλλια των νικητών των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων .

«Θα μου επιτρέψετε να απονείμω τα πρώτα μετάλλια, (γυρνάει στους Ολυμπιονίκες) τα βραβεία-έκπληξη που σας έλεγα νωρίτερα, σε εσάς τους τρεις που μας κάνατε υπερήφανους επανειλημμένα και εμπνεύσατε γενιές με τα κατορθώματά σας και τώρα σας καμαρώνουμε ως μέντορες στα νέα παιδιά», είπε ο Κώστας Κεντέρης, απευθυνόμενους στους τρεις βραβευμένους.