Μπολτ: «Πιο δύσκολο να καταρριφθεί το παγκόσμιο ρεκόρ μου στα 100 μ. από εκείνο στα 200 μέτρα!»

Ο Γιουσέιν Μπολτ εκτίμησε ότι το παγκόσμιο ρεκόρ του στα 100 μέτρα θα είναι δυσκολότερο να καταρριφθεί από εκείνο στα 200 μέτρα σε βάθος χρόνου!

Μπολτ: «Πιο δύσκολο να καταρριφθεί το παγκόσμιο ρεκόρ μου στα 100 μ. από εκείνο στα 200 μέτρα!»

Αισίως 14 χρόνια πέρασαν απ' όταν ο Γιουσέιν Μπολτ έσπασε τα... χρονόμετρα κάνοντας, σε διάστημα πέντε ημερών παγκόσμια ρεκόρ σε 100 μέτρα (9.58) και 200 μέτρα (19.19) κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Βερολίνου.

Έκτοτε ουδείς απείλησε τους... στρατοσφαιρικούς χρόνους του παλαίμαχου πια (37 γαρ) Tζαμαϊκανού σπρίντερ ο οποίος σε συνέντευξη του (στο World Athletics Inside Track. κλήθηκε να εκτιμήσει ποιο θα μακροημερεύσει περισσότερο.

«Τα παγκόσμια ρεκόρ είναι μια σπουδαία τιμή, είναι κάτι που απολαμβάνω ακόμα κι ας λέω ότι δεν είναι το πιο σημαντικό, που είναι πάντα τα μετάλλια. Πραγματικά δεν ξέρω πιο θα διατηρηθεί περισσότερο... νομίζω ότι το ρεκόρ στα 100 μέτρα θα είναι πιο δύσκολο να "σπάσει" γιατί σαν αγώνισμα είναι πιο σύντομο και αν κάνεις λάθος κατά τη διάρκειά του δεν πρόκειται να το πετύχεις. Είναι πολύ πιο τεχνικό, οπότε πιστεύω ότι ίσως τα 100 μέτρα θα είναι τελευταίο».