Αντωνάτος: «Στόχος είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20»

Ο Δημήτρης Αντωνάτος αναφέρθηκε στους στόχους που έχει θέσει για τη νέα χρονιά.

Αντωνάτος: «Στόχος είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20»

Μια απόλυτα επιτυχημένη χρονιά ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες για τον Δημήτρη Αντωνάτο. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο 17χρονος πρωταθλητής της σφαιροβολίας σημείωσε τέσσερα ατομικά ρεκόρ και στον αγώνα στόχο της χρονιάς κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20 στην Ιερουσαλήμ.

Ο Αντωνάτος πριν από λίγες ημέρες είχε βρεθεί στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά για προπονήσεις: «Ήμουν στην Αθήνα για κάποιες ημέρες προκειμένου να κάνω προπονήσεις στο κλειστό του Αγίου Κοσμά γιατί στην Κεφαλονιά είχε λίγο κρύο».

Οι στόχοι για την επόμενη χρονιά είναι ήδη οροθετημένοι για τον Δημήτρη Αντωνάτο και όπως είναι λογικό η σεζόν του 2023 έχει προστεθεί στις εμπειρίες.

«Στόχος το καλοκαίρι είναι το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20 στη Λίμα. Μετά από τις περσινές εμφανίσεις έχω την αυτοπεποίθηση ότι μπορώ να ανταπεξέλθω σε έναν μεγάλο αγώνα. Ξέρω ότι όταν μπω στο κλίμα του ανταγωνισμού μπορώ να ρίξω μεγάλες βολές», τόνισε ο Αντωνάτος.

Αμέσως μετά τη διοργάνωση που θα γίνει στο Περού ο αθλητής που προπονείται με τον Γρηγόρη Τζωρτζιάδη θα εγκατασταθεί στο Κάνσας όπου κατέληξε να φοιτήσει σε Πανεπιστήμιο της πόλης.