Στην Πολωνία για προετοιμασία ο Καραλής

Ο Έλληνας πρωταθλητής του άλματος επι κοντώ Εμμανουήλ Καραλής θα συνεχίσει τις προπονήσεις στην Πολωνία με φόντο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Στην Πολωνία για προετοιμασία ο Καραλής

Ο Εμμανουήλ Καραλής πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του σε Τουρκία και Κύπρο μαζί με το γκρουπ του Γιώργου Πομάσκι και πλέον ετοιμάζεται να επικεντρωθεί στο κομμάτι των αλμάτων.

Ο πρωταθλητής του επί κοντώ στις αρχές Δεκεμβρίου θα αναχωρήσει για την Πολωνία, προκειμένου να κάνει κοινή προετοιμασία με το γκρουπ του Πιοτρ Λίσεκ.

Ο Έλληνας αθλητής θα επιστρέψει από τη Σπάλα στις 22 Δεκεμβρίου και θα βρεθεί και πάλι στην Πολωνία στις 3 Ιανουαρίου για ακόμα είκοσι μέρες.

Μάλιστα έχει ήδη κάνει κι έναν πρώτο προγραμματισμό για τους αγώνες του κλειστού στίβου, οι οποίοι θα οριστικοποιηθούν το επόμενο διάστημα.

Ο Καραλής είναι ένας από τους λίγους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες που το 2024 θα επιδιώξει τη διάκριση σε τρεις μεγάλες διοργανώσεις. Η αρχή θα γίνει τον χειμώνα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού της Γλασκώβης.

Η συνέχεια για τον άλτη του Χάρη Καραλή θα δοθεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού της Ρώμης, ενώ απώτερος στόχος του είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού.