Δεσπολλάρη: Η «χάλκινη» ποδοσφαιρίστρια που ξεχωρίζει σε δύο αθλήματα

Η Γεωργία Δεσπολλάρη τράβηξε όλα τα βλέμματα με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα 800 μ. με 2.04.14 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23. Την ίδια ώρα όμως, είναι και ποδοσφαιρίστρια, και μάλιστα με σημαντική συνεισφορά στην άνοδο του Παναθηναϊκού στην Women's Super League

Δεσπολλάρη: Η «χάλκινη» ποδοσφαιρίστρια που ξεχωρίζει σε δύο αθλήματα

Η Γεωργία Δεσπολλάρη είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα των ημερών! Την Παρασκευή (14/7) κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 800 μ. με 2.04.14 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στο Έσπο της Φινλανδίας.

Η αθλήτρια του Μιχάλη Αναγνώστου 200 μέτρα πριν το φινάλε κι ενώ ήταν στην έκτη θέση άρχισε να ανεβάζει ρυθμό και τελικά στην τελική ευθεία προσπέρασε τις αντιπάλους της και τερμάτισε πανηγυρικά στην τρίτη θέση κατακτώντας το πρώτο μετάλλιο της χώρας στην ιστορία του αγωνίσματος και το πρώτο στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Η Δεσπολλάρη όμως δεν διαπρέπει μόνο στον στίβο, αφού είναι και ποδοσφαιρίστρια του Παναθηναϊκού! έχει καταφέρει να κάνει σημαντικές επιδόσεις τόσο στον στίβο όσο και στο ποδόσφαιρο.

Η Δεσπολλάρη στον στίβο...

Η Γεωργία Δεσπολλάρη είναι μέλος της εθνικής ομάδας Κ23 και έχει καταφέρει εντυπωσιακές επιδόσεις στα 800 μέτρα. Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στην Πολωνία, πέτυχε τον χρόνο των 2.02.31 και αναδείχθηκε η έκτη Ελληνίδα όλων των εποχών στην Ελλάδα και η 7η στην Ευρώπη για φέτος στην κατηγορία Γυναικών Κ23. Η πορεία της στον στίβο ξεκίνησε από τον Πύργο με τον προπονητή Σάκη Καίσαρη και στη συνέχεια μετακόμισε στην Αθήνα για να ενταχθεί στο γκρουπ του Μιχάλη Αναγνώστου. Η Γεωργία Δεσπολλάρη εκφράζει την αγάπη της για τον στίβο και τη συγκέντρωσή της σε αυτό το άθλημα, επιτυγχάνοντας εντυπωσιακές επιδόσεις και κατακτώντας την καλύτερη εμπειρία της στη διοργάνωση της Σιλέσια.

Η ποδοσφαιρίστρια Δεσπολλάρη...

Εκτός από τον στίβο, η Γεωργία Δεσπολλάρη έχει επίσης κάνει εντυπωσιακή πορεία στο ποδόσφαιρο. Ανήκοντας στην ομάδα του Παναθηναϊκού, η Δεσπολλάρη ήταν ένα από τα βασικά στελέχη που συνέβαλαν στην άνοδο της ομάδας στην Women's Super League της ΕΠΟ, την αφρόκρεμα του ελληνικού γυναικείου ποδοσφαίρου. Ο Παναθηναϊκός ανακάλυψε το ταλέντο της όταν αγωνιζόταν στη Νίκη Τραγανού στην Ηλεία. Η Γεωργία Δεσπολλάρη ξεχωρίζει για την ταχύτητά της, τη δύναμη και την αντοχή που επιδεικνύει στο γήπεδο, ανταγωνιζόμενη σε δύο αθλήματα.

Αξίζει δε να αναφερθεί πως η Δεσπολλάρη βρήκε δίχτυα για τον Παναθηναϊκό και στο ματς που επισφράγισε την άνοδο των Πράσινων στην Α' Εθνική (12-0 απέναντι στους Τράχωνες) αλλά και στην φιέστα που διεξήχθη στο γήπεδο της Λεωφόρου (7-0 απέναντι στον ΑΟ Βριλησσίων).