Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23: Ο Ρούμτσιος προκρίθηκε στον ημιτελικό με ατομικό ρεκόρ

Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Χρήστος - Παναγιώτης Ρούμτσιος στον προκριματικό των ψηλών εμποδίων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23. 

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23: Ο Ρούμτσιος προκρίθηκε στον ημιτελικό με ατομικό ρεκόρ

Την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του πραγματοποίησε ο Χρήστος – Παναγιώτης Ρούμτσιος στον προκριματικό των ψηλών εμποδίων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στο Έσπο της Φινλανδίας.

Ο 20χρονος τερμάτισε σε 13.96 (1,6) πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ (είχε 14.28) και προκρίθηκε ως 11ος στον απογευματινό ημιτελικό (18.00). Ο αθλητής του Παναγιώτη Γούλα έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος από την παρουσία του στη διοργάνωση, αφού έκανε μια εξαιρετική κούρσα στην οποία θα μπορούσε να πετύχει καλύτερο χρόνο αν στον τερματισμό δεν έριχνε νωρίς το κορμί του.

Στην τρίτη προκριματική σειράς των 110 μ. εμπ. έτρεξε ο Γιάννης Καμαρινός, ο οποίος τερμάτισε τέταρτος με 14.42 (-1,7). Ο αθλητής κατέλαβε την 20η θέση στο σύνολο κι έτσι ολοκλήρωσε την παρουσία του στη διοργάνωση. Ο εμποδιστής του Χάρη Βαρυτιμίδη έχει ατομικό ρεκόρ από το Πανελλήνιο 14.07, επίδοση που αν προσέγγιζε θα του έδινε τη δυνατότητα πρόκρισης.