Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Κ23: Στον τελικό της σφυροβολίας Ντουσάκης και Πολυχρονίου (pic)

Την πρόκριση για τον τελικό της σφυροβολίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Κ23 στο Έσπο πήραν οι Ορέστης Ντουσάκης και Νικόλας Πολυχρονίου.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Κ23: Στον τελικό της σφυροβολίας Ντουσάκης και Πολυχρονίου (pic)

Με διπλή ελληνική παρουσία θα πραγματοποιηθεί ο τελικός της σφυροβολίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Κ23 στο Έσπο της Φινλανδίας αφού τόσο ο Ορέστης Ντουσάκης όσο και ο Νικόλας Πολυχρονίου πήραν την πρόκριση.

Ο Ορέστης Ντουσάκης με βολή στα 70.08 μ. προκρίθηκε στον τελικό, με την 4η καλύτερη επίδοση του προκριματικού. Ο αθλητής του Γιάννη Μπαρλή κατάφερε να κινηθεί κοντά στο ατομικό του ρεκόρ (71.51μ.). Ο «ασημένιος» στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20 του 2021 είχε ακόμη μία έγκυρη βολή στα 68,72 μέτρα.

Ο Νικόλας Πολυχρονίου μπορεί να μην πέτυχε επίδοση κοντά στο φετινό του ρεκόρ, ωστόσο τα 68,36 μ. ήταν αρκετά για να του δώσουν τη 10η θέση και την πρόκριση στον τελικό. Ο Πολυχρονίου ήταν 4ος πέρυσι στο Παγκόσμιο Κ20 του Κάλι και έχει ατομικό ρεκόρ 72,65 μέτρα.

Ο Γιάννης Κορακίδης δεν κατάφερε αφού ο αθλητής του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου είχε καλύτερη βολή στα 66,09 μ. και ολοκλήρωσε στην 14η θέση στο σύνολο των δύο γκρουπ.