Τεντόγλου: «Μπορούσα και 8,45» (vid)!

Μίλτου Τεντόγλου αφού έκανε την καλύτερη του, φετινή, επίδοση στον ανοικτό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Στίβου εξασφαλίζοντας την παρουσία του στους Ολυμπιακούς του Παρισιού (2024) αφενός είπε ότι θα μπορούσε να κάνει παραπάνω (8.45), αφετέρου ότι δεν στοχεύει στη ...διασημότητα!

Τεντόγλου: «Μπορούσα και 8,45» (vid)!

Ατραξιόν του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ήταν ο Μίλτος Τεντόγλου αποζημιώνοντας τον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες του.

Ο χρυσός ολυμπιονίκης του μήκους, στο Τόκιο έκανε 8.38μ., που είναι το καλύτερό του για τον ανοιχτό στίβο εξασφαλίζοντας την παρουσία του στους Ολυμπιακούς του Παρισιού (2024), αλλά όπως είπε μπορούσε και καλύτερα!

«Καλά ήταν και οι επιδόσεις, πίστευα πως θα μποροπύσα να κάνω κάτι καλύτερο, γιατί οι συνθήκες ήταν καλές σε σχέση με χθες. Δεν έχουν καμία σχέση οι αγώνες που κάνω τώρα, σε σχέση με το παγκόσμιο, το 8.38μ. χάλασε στην προσγείωση, θα μπορούσε να είναι 8.45μ. και η κορυφαία επίδοση στον κόσμο. Θέλω να πάω στο παγκόσμιο να δώσω τον αγώνα μου, δεν θέλω να ξαναχάσω από δική μου χαζομάρα όπως στη Βουδαπέστη» είπε αρχικά στην ΕΡΤ.

Στην ερώτηση για το πώς ανταποκρίνεται στην αγάπη του κόσμου, ο Μίλτος Τεντόγλου είπε: «Παίρνω την αγάπη του κόσμου, αλλά δεν είναι στόχος μου να είμαι πολύ διάσημος, να με ξέρουν όλοι».