Πανελλήνιο Ανοιχτού Στίβου: Πρωτιές για Δουβαλίδη, Πεσιρίδου, Αναστασάκη

Οι Κώστας Δουβαλίδης, Ελισάβετ Πεσιρίδου και Μιχάλης Αναστασάκης κυριάρχησαν στην πρώτη μέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανοιχτού Στίβου.

Πανελλήνιο Ανοιχτού Στίβου: Πρωτιές για Δουβαλίδη, Πεσιρίδου, Αναστασάκη

Με τον συναρπαστικό τελικό στην σφυροβολία των Ανδρών ξεκίνησε το απογευματινό πρόγραμμα της πρώτης ημέρας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου που διεξάγεται στην πόλη του Βόλου.

Ο Μιχάλης Αναστασάκης (ΓΣ Ελευθεριο Βενιζέλος) ήταν ο μεγάλος νικητής στο αγώνισμα με βολή στα 74,21 μέτρα. Ο αθλητής έφτασε στην έκτη του νίκη στο Πρωτάθλημα και παράλληλα έδειξε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης.

Ο Κώστας Δουβαλίδης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) έφτασε σήμερα στην 15η νίκη του σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοιχτού και το έκανε με εντυπωσιακό τρόπο. Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα 110μ. εμπόδια τερμάτισε σε 13.61 (1,6) βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ και έδειξε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου (ΓΣ Κηφισιάς) μπορεί μετά τον προκριματικό του αγωνίσματος των 100μ. εμπόδια να μην ήταν όσο καλά ήθελε, ωστόσο στον τελικό έκανε αυτό που ξέρει και τερμάτισε σε 13.05 (+1.3) και έκανε νέο φετινό ρεκόρ, δείχνοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.