Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18: Πανελλήνιο ρεκόρ από τον Ανδρεάδη στα 400 μέτρα με εμπόδια

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 ο Βλαδίμηρος Ανδρεάδης βελτίωσε το πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας στα 400 μ. με εμπόδια.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18: Πανελλήνιο ρεκόρ από τον Ανδρεάδη στα 400 μέτρα με εμπόδια

Με τον πλέον ιδανικό τρόπο ξεκίνησε το απογευματινό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ18 που διεξάγεται στο Παμπελοποννησιακό στάδιο.

Ο Βλαδίμηρος Ανδρεάδης βελτίωσε το πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας στα 400 μ. με εμπόδια κάνοντας μια απίστευτη κούρσα. Ο αθλητής του ΓΣ Κερατσινίου τερμάτισε σε 52.21 βελτιώνοντας το 52.43 που κατείχε ο Δημήτρης Λεβαντίνος από το 2014 και έγινε ο δεύτερος ταχύτερος στην κατηγορία του στην Ευρώπη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έκανα πανελλήνιο ρεκόρ. Ήταν άψογες οι συνθήκες, το στάδιο ήταν τέλειο. Περίμενα αυτή την επίδοση πολύ καιρό. Είχα έναν τραυματισμό που μας άφησε λίγο πίσω αλλά καλύψαμε το χαμένο έδαφος και καταφέραμε να βγάλουμε αυτό το αποτέλεσμα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μου που τον αγαπάω πάρα πολύ και στους γονείς μου που είναι πάντοτε δίπλα μου», είπε αρχικά ο αθλητής που προπονείται με τον Σοφιανό Τριάντο και συνέχισε: «Επόμενος στόχος είναι το Ολυμπιακό φεστιβάλ που κυνηγάμε μια διάκριση».

Στη δεύτερη θέση ήταν ο Μύρων Ρεθυμνιωτάκης (ΟΦΗ) που επίσης έκανε πολύ καλή κούρσα καθώς τερμάτισε σε 53.97 με τον Νίκο Κιουτσούκη (ΓΣ Εδεσσας) να παίρνει την τρίτη θέση με 55.32.