Στην Οστράβα συνεχίζουν Καραλής, Τζένγκο και Πόλακ

Οι Εμμανουήλ Καραλής, Ελίνα Τζένγκο και Ελένη Πόλακ θα αγωνιστούν στο μίτινγκ της Οστράβα.

Στην Οστράβα συνεχίζουν Καραλής, Τζένγκο και Πόλακ

Μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ομάδων οι περισσότεροι αθλητές και αθλήτριες συνεχίζουν τη δράση τους σε μίτινγκ στο εξωτερικό.

Η αρχή θα γίνει την Τρίτη (27/6) στην Οστράβα σε ένα από τα κορυφαία μίτινγκ που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες και στο οποίο θα δώσουν το παρών τρεις πρωταθλητές μας.

Ο Εμμανουήλ Καραλής στο επί κοντώ, η Ελίνα Τζένγκο στον ακοντισμό και η Ελένη Πόλακ στο επί κοντώ θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση. Ο Καραλής αναχώρησε σήμερα από το Κατοβίτσε για την Οστράβα, προκειμένου να δώσει συνέχεια στην εξαιρετική εμφάνιση της Σιλέσια.

Ο αθλητής του Χάρη Καραλή ξεπέρασε τα 5,80 μ. κι έδειξε πως είναι σε θέση να ανέβει ακόμη υψηλότερα. Στον ίδιο αγώνα θα πάρουν μέρος ο κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ Μόντο Ντουπλάντις, ο Έρνεστ Ομπιένα με φετινό 6,00 μ., ο Κάρτις Μάρσαλ με 5,85 μ. και ο Πιοτρ Λίσεκ, που έχει περάσει τα 5,82 μέτρα.

Τον αγωνιστικό της ρυθμό η Ελίνα Τζένγκο, που μετά τα 59,40 μ. στη Σιλέσια θα κυνηγήσει και πάλι βολές πάνω από τα 60,00 μέτρα. Η αθλήτρια είναι σε καλή κατάσταση και συνεχίζει την προετοιμασία της χωρίς προβλήματα και με μεγάλο στόχο το Παγκόσμιο της Βουδαπέστης.

Ο αγώνας στην Οστράβα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού παρούσα θα είναι νικήτρια πριν δύο ημέρες στη Σιλέσια Νίκολα Ογκροντνίκοβα, η Αντριάνα Βιλάγκος (Σερβία), η μεγάλη δόξα του αγωνίσματος Μπάρμπορα Σποτάκοβα, καθώς και η χάλκινη στο παγκόσμιο του Όρεγκον Χαρούκα Κιταγκούσι με φετινό 65,09 μέτρα.

Η Ελένη Πόλακ θα αγωνιστεί στο επί κοντώ με στόχο να βελτιώσει το φετινό της 4,42 μέτρα. Στον ίδιο αγώνα ξεχωρίζει η Σούτει (Σλοβενία) με φετινό 4,76 μ., αλλά και η Μαργκότ Σεβιέρ (Γαλλία) με 4,71 μ.