Δρόμεια 2023: Αναμένονται γρήγορες κούρσες

Στη Βάρη θα συναντηθούν σήμερα το απόγευμα  (3/6) κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι αθλητές των δρόμων ταχύτητας και των εμποδίων.

Δρόμεια 2023: Αναμένονται γρήγορες κούρσες

Το διεθνές μίτινγκ «Δρόμεια 2023» θα δώσει την ευκαιρία σε μεγάλη μερίδα Ελλήνων αθλητών και αθλητριών να βελτιώσουν τις φετινές τους επιδόσεις.

Οι πρωταθλητές των ψηλών εμποδίων Κώστας Δουβαλίδης και Ελισάβετ Πεσιρίδου, η πρωταθλήτρια των 400 μ. εμπ. Δήμητρα Γναφάκη και οι σπρίντερ Ραφαέλα Σπανουδάκη, Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, Άρτεμις Αναστασίου, Γιάννης Νυφαντόπουλος, Δημήτρης Χρυσάφης , Παναγιώτης Τριβυζάς, Σωτήρης Γκαραγκάνης θα πάρουν θέση στο βατήρα με στόχο καλές επιδόσεις και πολύτιμους βαθμούς στο ράνκινγκ της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχουν και οι κούρσες 4Χ100 μ. Ανδρών και Γυναικών, εκεί όπου οι εθνικές μας ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα δυνατό πέρασμα ενόψει των υποχρεώσεων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων.

Οι αγώνες θα γίνουν στο Δημοτικό Στάδιο Βάρης «Κωνσταντίνος Μπαγλατζής» στις 19.00 και η είσοδο θα είναι ελεύθερη για τους φίλαθλους. Τους αγώνες θα μεταδώσει ζωντανά η ΕΡΤ στο διαδικτυακό κανάλι Ert Sports 3.

Τα «Δρόμεια 2023» αποτελούν μία συνδιοργάνωση του ΑΟ Βάρης «Δρομέας» και του Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης και τελούν υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ. Η διοργάνωση ανήκει στην κατηγορία Continental Tour Bronze της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Δείτε χρήσιμες πληροφορίες για τον αγώνα