Χρυσό μετάλλιο η Ντρισμπιώτη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων Βάδην

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 20χλμ. Βάδην στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων.

Χρυσό μετάλλιο η Ντρισμπιώτη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων Βάδην

Σιγά μην το ‘χανε! Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κρέμασε στο λαιμό της ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο. Την Κυριακή (21/5) κατέκτησε την πρώτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στα 20χλμ. Βάδην στο Ποντεμπράντι της Τσεχίας.

Η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ σε μια κούρσα με πολύ έντονο συναγωνισμό και μεγάλο ενδιαφέρον κατάφερε να αντέξει τον ρυθμό και να τερματίσει σε 1 ώρα 29:17 και να πετύχει την τρίτη επίδοση της καριέρας της.

Η αθλήτρια του Μπρεντ Βάλανς από την αρχή του αγώνα βρέθηκε στο προπορευόμενο γκρουπ και λίγο πριν το 10ο χιλιόμετρο έκανε την αλλαγή και πέρασε μπροστά, όπου έμεινε για να επόμενα τρία χιλιόμετρα. Στα τρία τελευταία χιλιόμετρα η αθλήτρια μας πήρε την κατάσταση στα χέρια της και έφτασε σε μια ακόμη μεγάλη νίκη.

Η Χριστίνα Παδοπούλου αγωνίστηκε στην ίδια απόσταση και κατέλαβε την 17η θέση με 1 ώρα 34:30 και βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ. Η τρίτη ελληνική συμμετοχή στην απόσταση ήταν η Όλγα Φιάσκα που τερμάτισε στην 28η θέση με 1 ώρα 38:55. Η χώρα μας κατέκτησε την πέμπτη θέση στο ομαδικό στο σύνολο των εννέα χωρών που συμμετείχαν στο ομαδικό.