Πολ Άσκιου για θάνατο Μπάουι: «Η κατάθλιψη είναι πραγματική»

Ο Βρετανός τραγουδιστής Πολ Άσκιου αποχαιρέτησε την Τόρι Μπάουι με ανάρτησή του στο Instagram, στην οποία υπαινίχθηκε ότι η 32χρονη Αμερικανίδα έπασχε από κατάθλιψη.

Πολ Άσκιου για θάνατο Μπάουι: «Η κατάθλιψη είναι πραγματική»

Σοκαρισμένος είναι ο αθλητικός κόσμος και όχι μόνο από τον πρόωρο και αδόκητο θάνατο της Τόρι Μπάουι, η οποία πέθανε την Τετάρτη (3/5) σε ηλικία μόλις 32 ετών.

Η Αμερικανίδα, η οποία μεταξύ άλλων είχε κατακτήσει τρία Ολυμπιακά μετάλλια και δύο χρυσά σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα στίβου, δεν είχε λάβει μέρος στους Αγώνες του Τόκιο και είχε ελάχιστες εμφανίσεις τα τελευταία δύο χρόνια.

Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά από επίσημα χείλη, ωστόσο ο Βρετανός τραγουδιστής Πολ Άσκιου στην αποχαιρετιστήρια ανάρτησή του για την Μπάουι στο Instagram υπαινίχθηκε ότι η Αμερικανίδα σπρίντερ έπασχε από κατάθλιψη.

«Η κατάθλιψη είναι πραγματική, σας παρακαλώ να νοιάζεστε για τους ανθρώπους σας. Ποτέ δεν ξέρετε τι μάχες δίνουν στο μυαλό τους», ανέφερε στην ανάρτησή του.

Παράλληλα, έγραψε ότι η Μπάουι είχε απορριφθεί από την εθνική ομάδα στίβου των Ηνωμένων Πολιτειών, μια αναφορά που σχετίζεται προφανώς με τη μη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.