Καραλής: «Ο Τεντόγλου μου έδωσε τα σωστά παπούτσια»! (pic)

Ο Εμμανουήλ Καραλής θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που συνέβαλαν στο να πετύχει το πανελλήνιο ρεκόρ και με tweet εξέφρασε την ευγνωμοσύνη στην οικογένεια του, στον Γιώργο Πομάσκι, αλλά και στον Μίλτο Τεντόγλου για τα... παπούτσια που του έδωσε!

Καραλής: «Ο Τεντόγλου μου έδωσε τα σωστά παπούτσια»! (pic)

Λίγες ώρες μετά το πανελλήνιο ρεκόρ του (5.86 μ.) στο Σ.Ε.Φ. (18/02) κατά τη διάρκεια του πανελληνίου κλειστού στίβου ο Εμμανουήλ Καραλής θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που συνέβαλαν στο να πετύχει την μεγάλη επίδοση.

Έτσι με ανάρτηση στο tweeter εξέφρασε την ευγνωμοσύνη στον πατέρα του και την οικογένεια του, τον Γιώργο Πομάσκι, αλλά και τον Μίλτο Τεντόγλου για τα... παπούτσια που του έδωσε!

«Πάντα μέσα στην οικογένειά μου έβρισκα την αγάπη, τη στήριξη και τη γαλήνη της ψυχής μου. Τώρα ανακάλυψα μέσα σε αυτήν και έναν σπουδαίο προπονητή! Μπαμπά, σ' ευχαριστω για ό,τι κάνεις για μένα», έγραψε αρχικά ο «Μανόλο» και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Το Πανελλήνιο ρεκόρ το αφιερώνω στον κ. Πομασκι που έχει αναλάβει ένα μεγάλο κομμάτι της προετοιμασίας μου, καθώς και στον Τεντογλου που μου έδωσε τα σωστά παπούτσια για τον αγώνα μου!».