Παραδόθηκε η ανακαινισμένη αίθουσα κλειστού στίβου του Αλκαζάρ

Την ανακαινισμένη αίθουσα του κλειστού στίβου στο Στάδιο Αλκαζάρ παρέδωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. 

Παραδόθηκε η ανακαινισμένη αίθουσα κλειστού στίβου του Αλκαζάρ

Την παράδοση έκανε ο εντεταλμένος σύμβουλος υποδομών της Περιφέρειας Θεσσαλίας και παγκόσμιος πρωταθλητής στίβου, Στέλιος Δημότσιος, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας Ηλία Καφφές.

Η πλήρως ανακαινισμένη αίθουσα φιλοξενεί καθημερινά εκατοντάδες νεαρούς αθλητές των ακαδημιών στίβου και μεγαλύτερους αθλητές των αγωνιστικών τμημάτων προσφέροντας ένα ασφαλές περιβάλλον για την προπόνηση τους.

Στην αίθουσα έγιναν εργασίες χρωματισμών, τοποθετήθηκε νέος φωτισμός Led, νέο σύστημα κλιματισμού και θέρμανσης, στρώματα γυμναστικής και νέος ελαστικός τάπητας. Στην αίθουσα ενδυνάμωσης πέραν των παραπάνω τοποθετήθηκαν και νέα όργανα γυμναστικής για την ασφαλή εκγύμναση των αυριανών πρωταθλητών.

Πρόκειται για ένα έργο πνοής για την περιοχή, το οποίο ολοκληρώθηκε, μαζί με το προθερμαντήριο που κατασκευάστηκε σε παρακείμενο χώρο, σε λιγότερο από ένα χρόνο και το συνολικό του κόστος έφτασε το 1,5 εκ. ευρώ.