Στην Βαρκελώνη αγωνίζονται σήμερα (28/1) Πεσιρίδου και Μαλταμπέ

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου και η Δέσποινα Μαλταμπέ αγωνίζονται σήμερα (28/1) στο Σαμπαντέλ όπου βρίσκονται από χθες το μεσημέρι.

Στην Βαρκελώνη αγωνίζονται σήμερα (28/1) Πεσιρίδου και Μαλταμπέ

Οι Ελισάβετ Πεσιρίδου και Δέσποινα Μαλταμπέ θέλουν να συνδυάσουν την συμμετοχή τους με μια καλή επίδοση στο μίτινγκ που ανήκει στην κατηγορία ΕΑ Challenger.

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου έκανε πρεμιέρα για την φετινή σεζόν τον περασμένη εβδομάδα στο Λουξεμβούργο. Έτρεξε δύο κούρσες στα 60μ. εμπόδια σε 8.24 και 8.23 και στόχος της είναι να βελτιωθεί, καθώς «κυνηγάει» το ράνκινγκ και για να ανεβεί, αλλά και για την πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη.

Από την άλλη η Δέσποινα Μαλταμπέ δίνει ουσιαστικά τον πρώτο της φετινό αγώνα και προπονητικά είχε αγωνιστεί στην ημερίδα στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ, όπου είχε περάσει το 1,76μ.

Η άλτρια του Γιάννη Κουτσογιαννόπουλου, έχει ως πρώτο στόχο στη σεζόν να βελτιώσει το ατομικό της ρεκόρ στον κλειστό στο ύψος που είναι 1,80μ. από το 2020. Το απόλυτο ρεκόρ της είναι 1,87μ. από πέρσι στο «γκαλά» στη Φιλοθέη. Και εκείνη θέλει να βελτιώσει μέσα από τους αγώνες της τη θέση της στο ράνκινγκ.