Ντρισμπιώτη: «Τα Χριστούγεννα δούλευα στο ουζερί στην Καρδίτσα»

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μίλησε για την προετοιμασία της στην Αυστραλία.

Ντρισμπιώτη: «Τα Χριστούγεννα δούλευα στο ουζερί στην Καρδίτσα»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε η πρωταθλήτρια του βάδην, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, μιλώντας για τη προετοιμασία που είναι έτοιμη να ξεκινήσει στην Αυστραλία, το πως βιώνει τους τελευταίους μήνες της ζωής της μετά την κατάκτηση των μεταλλίων αλλά και τους μελλοντικούς της στόχους.

«Αυτή τη στιγμή που σας μιλάω είμαι στο αεροδρόμιο, φεύγω για να ξεκινήσω προετοιμασία και είναι άλλο το πρόγραμμά μου. Πηγαίνω στην Αυστραλία, σε ένα προπονητικό καμπ, καθώς με έχει καλέσει ο εθνικός προπονητής Αυστραλίας, μαζί με άλλες 25 κοπέλες. Εκεί θα μπορέσω να μπω σε ένα γκρουπ και να κάνω καλύτερα την δουλειά μου με συναθλήτριές μου από την ελίτ του αθλήματος. Εκεί θα μείνω για ενάμιση μήνα», είπε αρχικά η Ντρισμπιώτη.

Για το πως πέρασε τα Χριστούγεννα: «Τώρα που φεύγω για Αυστραλία στο μαγαζί έχω αφήσει αντικαταστάτες. Έχω αφήσει τις αδερφές μου, που είναι άξιες αντικαταστάτριες. Τα Χριστούγεννα δούλευα στο ουζερί στη Καρδίτσα, χθες ήρθα στην Αθήνα και τώρα είμαι στην ώρα επιβίβασης στο αεροδρόμιο. Είμαι ένας κανονικός άνθρωπος με πολλή αγάπη και θέληση γι' αυτό που κάνω».

Για το αν τα μετάλλια της έχουν προσδώσει έπαρση: «Νιώθω πολύ περηφάνια, όμως είμαι πολύ μεγάλη για να σηκωθεί η μύτη μου και να «ψηλώσω». Είμαι ώριμη για να το χειριστώ, αν ήμουν 20 μπορεί να μην το διαχειριζόμουν έτσι. Κάνω και λάθη, αλλά πλέον δεν με καθορίζουν. Επίσης, πιστεύω πως τα μετάλλια δεν μπορούν να με κάνουν πλούσια. Έχουν βελτιώσει την ποιότητα της ζωής μου, χάρη σε κάποιους ανθρώπους όπως οι χορηγοί που με στηρίζουν οικονομικά. Έστω και αργά το εκτιμώ ιδιαίτερα».

Αναφορικά με την αναγνωρισιμότητα που έχει αποκτήσει: «Κάνω προπόνηση και με φωνάζουν πλέον με το μικρό μου. Μια μέρα ήμουν στο κόκκινο περίπατο, πέρασε ένα ταξί και φρέναρε απότομα για να με χαιρετήσει και να μου κορνάρει. Μου έστελνε φιλιά από το αυτοκίνητο. Είναι φοβερό και το διαχειρίζομαι με πολύ αγάπη όλο αυτό. Αυτοί οι άνθρωποι είναι η κινητήριος δύναμή μου μου δίνουν ώθηση».

Τέλος, αποκάλυψε πως δεν έχει προλάβει ακόμη να τακτοποιήσει τα δύο της μετάλλια: «Τα δύο μετάλλια τα έχω μέσα σε μια ντουλάπα, καθώς είμαι φιλοξενούμενη στο σπίτι της μαμάς μου. Όταν βρω χρόνο θα οργανώσω λίγο καλύτερα τα πράγματά μου. Προς το παρόν έχει προτεραιότητα η προετοιμασία μου, γι' αυτό και έχω κρύψει κάπου τα μετάλλια. Τα μετάλλια μου ανήκουν σε όλη την Ελλάδα, αλλά δεν μπορούν να εκτίθενται στο μαγαζί. Προς το παρόν παραμένουν στη ντουλάπα με τα ρούχα. Μερικές φορές τα βγάζω, τα κοιτάζω και παίρνω λίγο θάρρος».