ΣΕΓΑΣ: Επιστολή στον Αυγενάκη για την χειμερινή περίοδο και τους αγώνες του κλειστού

Επιστολή στον Υπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη θα αποστείλει ο ΣΕΓΑΣ, με αφορμή τους αγώνες της χειμερινής περιόδου, όπως αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, στη διάρκεια της χθεσινής (2/12) του συνεδρίασης.

ΣΕΓΑΣ: Επιστολή στον Αυγενάκη για την χειμερινή περίοδο και τους αγώνες του κλειστού

Η παντελής έλλειψη κλειστού στίβου, σε συνδυασμό με την ακαταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας δημιουργεί για ακόμη μια φορά τεράστιο πρόβλημα στην απαραίτητη προπονητική προετοιμασία καθώς και στη συμμετοχή σε αγώνες των αθλητών-τριών της Ομοσπονδία μας για το 2023.

Η Ομοσπονδία, την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 είχε σε πολύ καλό κλίμα συνάντηση με τους εκπροσώπους του ΣΕΦ και της ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία έχει την αποκλειστική χρήση της αρένας του Σταδίου, για την διεξαγωγή ημερίδας στις 11 Φεβρουαρίου και του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στις 18 και 19 Φεβρουαρίου. Παράλληλα συζητήθηκε και η αναζήτηση πιθανών ημερομηνιών εντός των οποίων θα υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης του στίβου, προκειμένου να ελεγχθεί και να πραγματοποιηθούν επί τόπου εργασίες αποκατάστασης για να δοθεί η δυνατότητα στην Ομοσπονδία να διοργανώσει τις αγωνιστικές εκδηλώσεις της σε κλειστό στίβο για το 2023.

Η ομοσπονδία, γνωρίζοντας τις προσωπικές πρωτοβουλίες του Υπουργού για την αποκατάσταση της λειτουργικότητας του κλειστού προπονητηρίου της Παιανίας, ζητά στην ίδια επιστολή να ενημερωθεί για τη δυνατότητα χρήσης του από την Ομοσπονδία για το 2023.