Η ομάδα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος είναι ο επόμενος αγωνιστικός στόχος της εθνικής μας Ομάδας.

Η ομάδα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος

Η διοργάνωση θα γίνει την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στο Τορίνο και θα συγκεντρώσει μεγάλη μερίδα αθλητών και αθλητριών από όλη την Ευρώπη. Η χώρα μας θα συμμετάσχει στη διοργάνωση με 13 αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία για μια δυνατή συμμετοχή. Ο Μάριος Αναγνώστου είναι ο αθλητής με την μεγαλύτερη εμπειρία στη διοργάνωση, ωστόσο με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και η συμμετοχή των νεαρότερων της αποστολής. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και η συμμετοχή της Δάφνης Λαβασά, που κάνει πολύ καλές παρουσίες στον ανώμαλο δρόμο στους αγώνες των ΗΠΑ. Στην κατηγορία Κ20 η χώρα μας μετέχει με τρεις νέους αθλητές με τον Πέτρο Παπαιωάννου να είναι έχει ήδη καταγράψει συμμετοχές με την εθνική ομάδα. Στα κορίτσια η Μαρία Κάσσου προέρχεται από πολύ καλή χρονιά και στο Τορίνο θα κάνει τον τελευταίο της αγώνα στην κατηγορία, ενώ η επίσης ανερχόμενη Βασιλική Καλλιμογιάννη θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει σημαντική εμπειρία ενόψει του 2023.

Αναλυτικά η Ομάδα
Άνδρες 10χλμ
.: Μάριος Αναγνώστου (Αναγέννηση Λαμίας)
Γυναίκες 8χλμ.: Ειρήνη Τσουπάκη (ΓΣ Αμαρουσίου), Ισμήνη Παναγιωτοπούλου (ΟΚΑ Καβάλας), Ευγενία Παπαδημάτου (ΑΟ Ποσειδών Λουτρακίου)
Άνδρες Κ23 8χλμ.: Παναγιώτης Πετρουλάκης (ΓΑΣ Ιλισσός), Νικόλαος Σταμούλης (ΓΑΣ Αγρινίου), Αθανάσιος Λιγώνης (Πανελλήνιος ΓΣ)
Γυναίκες Κ23 6χλμ.: Δάφνη Λαβασά (ΑΟ Βουλιαγμένης)
Άνδρες Κ20 6χλμ.: Πέτρος Παπαϊωάννου (Πανελλήνιος ΓΣ), Οδυσσέας Κίκας (ΓΣ Εθνικός), Αθανάσιος Ζυγούρης (ΣΑΚΑ)
Γυναίκες Κ20: 4χλμ.: Μαρία Κάσσου (Πανναξιακός), Βασιλική Καλλιμογιάννη (ΝΓΣ Ηρακλής)