«2nd Olympic Health Run»: «Τρέχουμε ενάντια στον παιδικό καρκίνο» (pic)

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ θα πραγματοποιηθεί o αγώνας «2nd Olympic Health Run», που είναι αφιερωμένος στη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου.

«2nd Olympic Health Run»: «Τρέχουμε ενάντια στον παιδικό καρκίνο» (pic)

Μετά την επιτυχία του περσινού αγώνα «1st Olympic Health Run 2021» που ήταν αφιερωμένος στη μάχη κατά του καρκίνου και των καρδιαγγειακών παθήσεων, το επόμενο Σάββατο 22 του μηνός στις 17.00 στο ΟΑΚΑ, θα διεξαχθεί το «2nd Olympic Health Run». Ο συγκεκριμένος φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου είναι αφιερωμένος στη μάχη κατά του καρκίνου της παιδικής και εφηβικής ηλικίας. Το σύνθημα είναι «Τρέχουμε ενάντια στον παιδικό καρκίνο, δώστε πίστη στον αγώνα των παιδιών για ζωή».

Ο αγώνας είναι μια συνδιοργάνωση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις, «Η Πίστη» και της Ελληνικής Λεμφολογικής Εταιρείας και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, της Περιφέρειας Αττικής και του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (Ο.Α.K.A.).

Στον αγώνα θα δώσουν το παρών, ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, καταξιωμένοι Ολυμπιονίκες και επώνυμα πρόσωπα, ΑΜΕΑ, μέλη της Ελληνικής αθλητικής κοινότητας, μέλη σωματείων, κ.α δείχνοντας με τον τρόπο αυτό τη στήριξή τους στα παιδιά που νοσούν και στις οικογένειές τους.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να δοθεί φως στις ανυπέρβλητες ελλείψεις που αντιμάχονται την προσπάθεια ιατρών, νοσηλευτικού προσωπικού, αλλά κυρίως των γονιών και των μικρών ηρώων που έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με τον παιδικό καρκίνο.

Ακόμη περισσότερο, η φετινή διοργάνωση έχει στόχο να εμφυσήσει σε όλους την ΠΙΣΤΗ σε μία μόνιμη θεραπεία που οδηγεί σε έναν κόσμο όπου κανένα παιδί δεν φοβάται πια! Σας περιμένουμε όλους στον «αγώνα» εναντίον του παιδικού καρκίνου!

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: https://2ndolympichealthrun22.concopco.com Το βίντεο από το 1st Olympic Health Run 2021: https://www.youtube.com/watch?v=2O5aGMYH89M

*** Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής είναι ο Ευάγγελος Δημακάκος (Παθολόγος-Αγγειολόγος MD, PhD, EDA/VM,MLD/CDT(P)).