Αναγέννηση Καρδίτσας: Τιμήθηκε από την ΠΑΕ η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ντρισμπιώτη

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη επέστρεψε στην Καρδίτσα και η τοπική Αναγέννηση την τίμησε για την κατάκτηση δύο χρυσών μεταλλίων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου. 

Αναγέννηση Καρδίτσας: Τιμήθηκε από την ΠΑΕ η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ντρισμπιώτη

Η επιστροφή της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη στην Καρδίτσα μετά τα δύο χρυσά μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου περιλάμβανε αποθέωση για την Ελληνίδα βαδίστρια.

Μεταξύ άλλων, η 38χρονη πρωταθλήτρια τιμήθηκε και από την Αναγέννηση, με την ΠΑΕ να της χαρίζει δύο φανέλες, μία με το νούμερο 20 και μία και το 35 - αριθμοί που αντιστοιχούν στις αποστάσεις όπου διακρίθηκε η Ντρισμπιώτη!

«Σε μία ημέρα που ήταν αφιερωμένη στη σπουδαία Καρδιτσιώτισσα πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η ομάδα μας δε θα μπορούσε να απουσιάζει.

Μετά την ιδιαίτερα θερμή υποδοχή που της επιφύλασσε ο κόσμος της Καρδίτσας, με την επιστροφή της, η Αντιγόνη βρέθηκε στο Official Store του Συλλόγου μας και έλαβε από τον Πρόεδρο μας, κ.Δημήτρη Παπαδημητρίου, ως αναμνηστικά δώρα, δύο φανέλες της ομάδας μας με το όνομα της και τα νούμερα 20 και 35 , που αντιστοιχούν στα δύο χρυσά μετάλλια που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό του Μονάχου στα 20 και 35 χιλιόμετρα αντίστοιχα, καθώς και ένα κασκόλ της Αναγέννησης.

Η ΠΑΕ Αναγέννηση θα ήθελε να συγχαρεί και πάλι τη σπουδαία Αντιγόνη, τη δική μας Αντιγόνη και να της ευχηθεί ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον, οι οποίες με το πείσμα και την εργατικότητα της είναι βέβαιο πως θα έρθουν», αναφέρει η ΠΑΕ.