Κεφαλόπουλος για Ντρισμπιώτη: «Μια σαραντάρα ίσον με δύο εικοσάρες»

Ο Ναπολέων Κεφαλόπουλος μας είπε για τη συμμετοχή της Ντρισμπιώτη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, το 2024: «Μια σαραντάρα ίσον με δύο εικοσάρες»

Κεφαλόπουλος για Ντρισμπιώτη: «Μια σαραντάρα ίσον με δύο εικοσάρες»

Ο Ναπολέων Κεφαλόπουλος δήλωσε για το δεύτερο χρυσό μετάλλιο της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη «Όλος ο αγώνας ήταν δικός της. Νίκησε με την ψυχή της. Η Αντιγόνη είναι σπάνια περίπτωση. Κάναμε προπόνηση και ήταν δίπλα μας και οι Ισπανοί. Είδα ότι το φαβορί η Μαρία Πέρεθ δεν ήταν σε πολύ καλή κατάσταση οπότε θα είχαμε μια μείον αντίπαλο ενώ η Αντιγόνη ανταποκρινόταν. Μπορώ να διαβάσω από την προπόνηση πόσο καλά είναι κάθε αθλήτρια και δικαιώθηκα.Έτσι αποφασίσαμε τελικά να κατέβει και στο 20αρι. Το χρυσό το είχαμε αποκλείσει αλλά όπως φάνηκε η Αντιγόνη όχι».

Για την μπύρα που ζήτησε μετά τον τερματισμό «Έχουμε να διαχειριστούμε αυτήν την μεγάλη αναγνωσιμότητα γιατί στόχος κάθε αθλητή είναι να μην ξεφύγει από τον στόχο και η Αντιγόνη δεν ξεφεύγει. Τώρα δικαιούται ξεκούραση αλλά και μια μπύρα που μου έχει ζητήσει. Μου χρωστάει όμως και εκείνη μια σαμπάνια στο Παρίσι. Να είναι εκεί όπως η ίδια πρέπει να είναι και να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει».

Υποδοχή με μπύρα στην Ντρισμπιώτη (vid)

Του επισημάναμε ότι στο Παρίσι η Ντρισμπιώτη θα είναι 40 χρονών και απάντησε: «Ναι αλλά μη ξεχνάτε ότι μια σαραντάρα είναι ίσον με δύο εικοσάρες. Και η Αντιγόνη το επιβεβαιώνει».