Το μήνυμα της Στεφανίδη μετά το αργυρό μετάλλιο

Η Κατερίνα Στεφανίδη μπορεί να μην κατάφερε να πάρει το χρυσό μετάλλιο, αλλά το γεγονός πως κατέκτησε το αργυρό τη γέμισε χαρά.

Το μήνυμα της Στεφανίδη μετά το αργυρό μετάλλιο

Η Κατερίνα Στεφανίδη το πάλεψε για να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Μόναχο, αλλά δεν τα κατάφερε.

Το γεγονός πως κρέμασε στο στήθος της το αργυρό μετάλλιο την έκανε αρκετά χαρούμενη, αφού πρόκειται για το τέταρτο συνεχόμενο μετάλλιο που πήρε στη διοργάνωση.

Μετά την κατάκτηση του μεταλλίου η Στεφανίδη με ποστάρισμα της ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι τη στηρίζουν τόσο στα καλά όσο και στα άσχημα.

Αναλυτικά η Κατερίνα Στεφανίδη έγραψε:

«Δεύτερη στην Ευρώπη! Σε έναν απίστευτο αγώνα χθες το βράδυ στο Μόναχο, με μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Ο πρώτος αγώνας που ευχαριστήθηκα τόσο από το 2018 και φάνηκε. Για μια ακόμα φορά έκανα φετινό ρεκόρ, 4.75, στον αγώνα στόχο της χρονιάς, κάτι που έχουμε καταφέρει σχεδόν σε κάθε μεγάλο πρωτάθλημα και είμαι πολύ περήφανη για αυτό. Ευχαριστώ πολύ τον άντρα και προπονητή μου Μιτς Κρίερ ιδιαίτερα γιατί φέτος τους έχω κάνει την ζωή του δύσκολη… και πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις συναθλήτριες μου καθώς το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό, και βέβαια στην Βίλμα Μουρτό που έκανε τον αγώνα της ζωής της με 3 ατομικά ρεκόρ και την Τίνα Σούτεϊ, η οποία αγωνίστηκε με μισό χέρι και χθες το βράδυ μετά τον αγώνα έκανε πολλαπλά ράμματα. Σας ευχαριστώ και όλους εσάς που με στηρίζετε στα καλά και στα κακά».