Παπαμιχαήλ: «Είμαι χαρούμενος για το ρεκόρ. Αγωνίστηκα με παυσίπονα»

Πανευτυχής για το Πανελλήνιο ρεκόρ που πέτυχε στα 35χλμ βάδην εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, παρά το γεγονός ότι είχε πυρετό και αγωνίστηκε με παυσίπονα.

Παπαμιχαήλ: «Είμαι χαρούμενος για το ρεκόρ. Αγωνίστηκα με παυσίπονα»

Ιδιαίτερα χαρούμενος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ για το νέο Πανελλήνιο ρεκόρ που πέτυχε στα 35χλμ βάδην, στην τελευταία μέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στίβου στο Όρεγκον. Όπως παραδέχτηκε βέβαια, αυτή η επίδοσή του ήρθε παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρήθηκε από πυρετό.

«Είμαι χαρούμενος για το ρεκόρ. Ήταν μία δύσκολη χρονιά, δούλεψα πάρα πολύ. Δεν βρήκαμε μια διαδρομή να κάνουμε για αυτό που είχα δουλέψει. Περίμενα πώς και πώς αυτόν τον αγώνα. Είμαι ευχαριστημένος, μεν, από το ρεκόρ, αλλά και λίγο άτυχος γιατί πριν δύο μέρες αρρώστησα.

Δεν τολμούσα να το πω καν στον εαυτό μου. Ήμουν με πυρετό μέχρι χθες το βράδυ και αγωνίστηκα με παυσίπονα. Για μένα αυτό σημαίνει πολλά. Έδωσα το 100%. χαρούμενος, είναι η πέμπτη συμμετοχή μου, τι άλλο να περιμένω;», ανέφερε σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ και πρόσθεσε:

«Ήταν απίστευτη κούρσα. Το περίμενα ότι θα πάει γρήγορα. Φάνηκε και από τις γυναίκες ότι θα είναι μια γρήγορη διαδρομή. Περίμενα κι εγώ να τραβηχτώ μαζί με αυτούς. Τραβήχτηκα μέχρι ένα σημείο, αλλά μετά ένιωσα την κόπωση. Παρόλα αυτά είμαι ευχαριστημένος. Περίμενα λίγο κάτω από 2:33.00. Δεν πειράζει, αυτά είναι για να γινόμαστε καλύτεροι, πιο δυνατοί και συνεχίζουμε για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».