Στεφανίδη: «Ολα έχουν πάει καλά για μένα» (vids)

Αισιόδοξη έδειξε στις δηλώσεις της μετά τον προκριματικό εν όψει τελικού στο επί κοντώ η Κατερίνα Στεφανίδη.

Στεφανίδη: «Ολα έχουν πάει καλά για μένα» (vids)

Σε πολύ χαμηλά επίπεδα κινήθηκε ο προκριματικός του επί κοντώ στο Όρεγκον, γεγονός θετικό τόσο για την Κατερίνα Στεφανίδη όσο και για ορισμένες τοπ αθλήτριες.

Η ολυμπιονίκης του 2016 έκανε μόνο ένα άλμα για να περάσει σε έναν ακόμη τελικό, κάτι που την κάνει να αισιοδοξεί ότι θα είναι σε ένα ακόμη βάθρο.

«Ολα έχουν πάει καλά από την προετοιμασία και σήμερα στον αγώνα. Είχε λίγο αέρα, αλλά το έχω δουλέψει αυτό και ίσως ήταν και θετικό εν όψει του τελικού. Παρά το ότι είχα ένα πρόβλημα στα δοκιμαστικά, πέρασα και απ’ ότι είδα πέρασαν αθλήτριες με 4,35μ. που είναι οι χαμηλότεες εδώ και πολλά χρόνια. Πράγμα βέβαια αναμενόμενο μετά από ολυμπιακή χρονιά. Στον τελικό οι Αμερικανίδες μπορούν να κάνουν 4,80μ., αλλά ίσως πάνε χαμηλότερα τα μετάλλια» ανέφερε η Στεφανίδη.

Από την πλευρά της η Νικόλ Κυριακοπούλου δεν τα κατάφερε και τόνισε στις δηλώσεις της: «Δεν ήταν αρκετό αυτό που έκανα. Έχει πέσει το επίπεδο φέτος. Αλλά δεν με πήγε γενικά και έφταιξαν πολλά σε αυτό. Από την προετοιμασία δεν έχει πάει τίποτα καλά. Συνεχίζω με αισιοδοξία».

Τέλος, η Ελένη Πόλακ σημείωσε:

«Ημουν καλά και ήταν στόχος ο τελικός. Αν περνούσα τα 4,50μ. Περιμέναμε πολύ ώρα για άλμα κι αυτό εμένα με επηρεάζει στον αγώνα μου. Ζορίστηκα επίσης με την μικρή φορά. Στο Ευρωπαϊκό ελπίζω να πάω με μεγάλη φορά. Καλή επιτυχία στην Κατερίνα Στεφανίδη».