Μεσογειακοί Αγώνες: Στον τελικό Πεσιρίδου και Τριβυζάς

Η Ελισάβετ Περισίδου στα 100μ εμπόδια και ο Παναγιώτης Τριβυζάς στα 200μ εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στους αυριανούς (3/7) τελικούς των αγωνισμάτων τους στους Μεσογειακούς Αγώνες.

Μεσογειακοί Αγώνες: Στον τελικό Πεσιρίδου και Τριβυζάς

Η Ελισάβετ Περισίδου και ο Παναγιώτης Τριβυζάς συνεχίζουν τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους στους Μεσογειακούς Αγώνες που διεξάγονται Οράν της Αλγερίας και έκλεισαν θέση στους αυριανούς (3/7) τελικούς των αγωνισμάτων τους.

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου προκρίθηκε στον τελικό των 100 μ. εμπόδια στην τρίτη ημέρα των Αγώνων, καθώς η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου τερμάτισε στις τρίτη θέση της δεύτερης σειράς με 13.17 (1,0) και βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ προσθέτοντας μία ακόμη καλή παρουσία, λίγες μόλις ημέρες από την παρουσία της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο τελικός του αγωνίσματος θα γίνει το αύριο βράδυ (21.05), εκεί όπου η Πεσιρίδου θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει μια επίδοση κάτω από τα 13.10.

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς από την πλευρά του έτρεξε στον προκριματικό των 200μ σε 21.08 και εξασφάλισε και αυτός την παρουσία του στον μεγάλο τελικό. Αντίθετα, ο Γιάννης Καριοφύλλης έμεινε εκτός, καθώς κατέλαβε την 11η θέση με χρόνο 21.49.