Μεσογειακοί Αγώνες: Εξαιρετική Γναφάκη, τέταρτη στα 400 μέτρα εμπόδια

Η Δήμητρα Γναφάκη βρέθηκε πολύ κοντά στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν, για να τερματίσει τελικά τέταρτη στα 400 μέτρα εμπόδια.

Μεσογειακοί Αγώνες: Εξαιρετική Γναφάκη, τέταρτη στα 400 μέτρα εμπόδια

Η Δήμητρα Γναφάκη βρέθηκε πολύ κοντά στην κατάκτηση του μεταλλίου στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν. Η αθλήτρια στη δεύτερη ημέρα των αγώνων κατέλαβε την τέταρτη θέση στα 400 μ. εμπ. με 56.55 επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ, αφού βελτιώνει το 56.67, από τα Βενιζέλεια - Χανιά.

Η αθλήτρια παρότι είχε δείξει κουρασμένη στις τελευταίες της κούρσας, έκανε πολύ καλή εμφάνιση και κατάφερε να κρατήσει τις δυνάμεις της μέχρι το τέλος χάνοντας το μετάλλιο στη γραμμή τερματισμού. Παράλληλα με τη σημερινή παρουσία πρόσθεσε επιπλέον βαθμούς στο ράνκιγνκ για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου.

Η Ιταλίδα Ρεμπέκα Σαρτορί ήταν νικήτρια με 55.75 , ακολούθησε η Γαλλίδα Καμίλ Σερί με 56.01 και τρίτη, οριακά μπροστά από τη Γναφάκη, ήταν η Νουρά Εναντί (Μαρόκο) με 56.45 και νέο ατομικό ρεκόρ. Η Γναφάκη κατάφερε να πετύχει αυτή την εμφάνιση τρέχοντας μάλιστα από τον δεύτερο διάδρομο και έχοντας χτυπήσει αρκετά στο τρίτο εμπόδιο.