Αναχωρεί για Όρεγκον η εθνική ομάδα στίβου

Την Κυριακή (3/7) τα μέλη της εθνικής ομάδας στίβου αναχωρούν για τις ΗΠΑ, όπου θα λάβουν μέρος στο 18ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον (15-24/7)

Αναχωρεί για Όρεγκον η εθνική ομάδα στίβου

Το ταξίδι της εθνικής μας ομάδας για το 18ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον (15-24/7) ξεκινάει την Κυριακή (3/7).

Ο κύριος όγκος της ελληνικής αποστολής αναχωρεί για το Σιάτλ, προκειμένου να συμμετάσχει στο καμπ προετοιμασίας, που θα προηγηθεί της κορυφαίας διοργάνωσης και αποσκοπεί στην ομαλή προσαρμογή της εθνικής μας ομάδας.

Συνολικά 12 αθλητές και αθλήτριες αναχωρούν το πρωί της Κυριακής (3/7) για τις ΗΠΑ, ενώ μία ημέρα νωρίτερα, το Σάββατο 2/7, θα ταξιδέψουν οι άλτριες του επί κοντώ Νικόλ Κυριακοπούλου και Ελένη Πόλακ.

Απευθείας στο Όρεγκον θα μεταβεί η χάλκινη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2019 και χρυσή στη διοργάνωση του Λονδίνου, Κατερίνα Στεφανίδη, που επέλεξε να συνεχίσει την προετοιμασία της στη βάση της στο Κολοράντο.

Το ίδιο ισχύει και για τον Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος αγωνίζεται προς το τέλος της διοργάνωσης και θα μείνει στην Ελλάδα προκειμένου να ταξιδέψει στις 12 Ιουλίου. Την ίδια ημερομηνία θα αναχωρήσουν τόσο ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, όσο και η Τατιάνα Γκούσιν.

Αναλυτικά τα μέλη της Ομάδας μας, που αναχωρούν την Κυριακή στις 05.45 KL με την πτήση 1772 για το Άμστερνταμ είναι:

Κυριακή Φιλτισάκου, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Μίλτος Τεντόγλου, Χρήστος Φραντζεσκάκης, Μιχάλης Αναστασάκης, Σταματία Σκαρβέλη, Σπυριδούλα Καρύδη, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, Ελίνα Τζένγκο, Έφη Κουρκουτσάκη.

Με την ομάδα θα ταξιδέψει και η β΄ ειδική γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Παρασκευή Παχατουρίδου.