Ελίνα Τζένγκο: «Κρας τεστ» στο Παρίσι ενόψει Παγκοσμίου

Η Ελίνα Τζένγκο αγωνίζεται το Σάββατο (18/6) στο Diamond League του Παρισιού κόντρα σε αθλήτριες τις οποίες θα αντιμετωπίσει στο Γιουτζίν.

Ελίνα Τζένγκο: «Κρας τεστ» στο Παρίσι ενόψει Παγκοσμίου

Μια απαιτητική πρόκληση έχει μπροστά της η Ελίνα Τζένγκο, η οποία θα αγωνιστεί στο Diamond League του Παρισιού (22:00, ΕΡΤ3) πλάι σε ορισμένες από τις κορυφαίες ακοντίστριες του πλανήτη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα τεθεί αντιμέτωπη μεταξύ άλλων με τις Κιταγκούτσι, Λιτλ, Μπαρμπέρ, Ογκροντνίκοβα, Σποτάκοβα και Μουζ στοχεύοντας σε μια νέα βολή πάνω από τα 60 μέτρα.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα αγωνίσματα, ξεχωρίζει η παρουσία των Μπραζ και Λαβιλενί ενώ το «παρών» δεν θα δώσουν οι Καραλής και Ντουπλάντις.

Στο ύψος θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η «μάχη» ανάμεσα σε Μάχουτσικ, Λεφτσένκο, Τιάμ και Βούκοβιτς, ο δίσκος με τις Αλμαν και Πέρκοβιτς, τα 400μ. με την Μίλερ Ουίμπο και τα 100 μέτρα με τις Φρέιζερ Πράις, Τα Λου.

Αναφορικά με τους άνδρες, τα βλέμματα θα τραβήξουν οι Ντε Γκρας (200μ.), Τέιλορ, Κομπαορέ, Ντίαζ, Ζανγκό, Πιτσάρδο (τριπλούν), Μαρτινό Λαγκαρντ, Πόζι, Τραϊκοβιτς, Αλεν (110μ. εμπ.) και Γκάρντινερ (400μ.).