To συγκινητικό μήνυμα της Κυριακοπούλου (PHOTO)

H Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Νικόλ Κυριακοπούλου, που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο επί κοντώ, ανέβασε μία φωτογραφία με το παιδί της, γράφοντας ένα συγκινητικό μήνυμα (PHOTO).

To συγκινητικό μήνυμα της Κυριακοπούλου (PHOTO)

«Η κόρη μου, την κοιτάω στα μάτια και λιώνω και μου δίνει δύναμη. Μου έλειψε πάρα πολύ», ανέφερε, ενώ μιλώντας για το πως είναι η καθημερινότητά της, είπε «ξυπνάω το πρωί, ταΐζω την μικρή, πάω προπόνηση για 2 με 2,5 ώρες, επιστρέφω στο σπίτι και είμαι με την μικρή, το απόγευμα έχω πάλι προπόνηση 2 με 2,5 ώρες... μετά γυρίζω σπίτι και είμαι με τη μικρή», είχε σχολιάσει σε πρόσφατες δηλώσεις της η αθλήτρια Νικόλ Κυριακοπούλου για το παιδί της, η οποία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο επί κοντώ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου.

Η αθλήτρια στη συνέχεια, ανέβασε στο προφίλ της στα social media μία συγκινητική φωτογραφία με το παιδί της στον χώρο προπόνηση της, γράφοντας τα εξής: «Όλος ο Κόσμος μου... σφιχτά στην αγκαλιά μου..! All my World... tightly in my arms..!» . Με αυτόν τον τρόπο ένωσε τις δύο μεγάλες αγάπες της. Το λατρεμένο της παιδί και το πάθος της για τον στίβο.