Τσιάμης: «Μπορώ και πάνω από 17 μέτρα»!

Ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού δήλωσε ιδιαίτερα ευχαριστημένος με την απόδοσή του και φυσικά το μετάλλιο, ενώ ευελπιστεί να κάνει ακόμα μεγαλύτερα πράγματα στο μέλλον παρά τα 36 του χρόνια!

Τσιάμης: «Μπορώ και πάνω από 17 μέτρα»!

Ο Δημήτρης Τσιάμης τόνισε: «Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά, αν και το επίπεδο δεν ήταν πολύ υψηλό, γενικότερα στο Ευρωπαϊκό. Έκανα αυτό που έπρεπε, περίμενα ίσως και κάτι καλύτερο, αλλά έφτασε η επίδοση για να πάρω το χάλκινο μετάλλιο. Είμαι ευχαριστημένος και ευελπιστώ και στους επόμενους αγώνες να κάνω κάτι αντίστοιχο».

Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ με 17.55 μ. παρά τα 36 του χρόνια παραμένει με αυτοπεποίθηση για άλματα πάνω από 17 μέτρα: «Είμαι βέβαιος ότι θα βρεθούν αθλητές για να κάνουν ανάλογα άλματα. Περνάει μια φάση ο στίβος. Εγώ πιστεύω ότι μπορώ να κάνω πάνω από 17 μέτρα, φαντάσου! Ελπίζω να δούμε ακόμα καλύτερα άλματα στο μέλλον».

Παράλληλα, ο Τσιάμης αφιέρωσε το μετάλλιο «στην οικογένειά μου, στον προπονητή μου, σε όλους όσοι με στηρίζουν και στους προπονητές της ομοσπονδίας που ήταν εδώ και μας στήριξαν».