Εμμανουήλ Καραλής: «Μεγάλη τιμή για εμάς να μπορούμε να αγωνιστούμε στην Αρχαία Ολυμπία»

Ο τέταρτος Ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής, δηλώνει πόσο μεγάλη τιμή νιώθει που θα μπορέσει να διοργανώσει το δικό του μίτινγκ στην Αρχαία Ολυμπία.

Εμμανουήλ Καραλής: «Μεγάλη τιμή για εμάς να μπορούμε να αγωνιστούμε στην Αρχαία Ολυμπία»

«Είναι μεγάλη η χαρά και η τιμή να αγωνιστώ εγώ, και όλοι οι φίλοι που θα καλέσω από όλο τον κόσμο, στην Αρχαία Ολυμπία τη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων» τονίζει με πλατύ χαμόγελο ο «Μανόλο» και μας καλεί όλους στο Street Pole Vault Event που θα διοργανώσει την Κυριακή 12 Ιουνίου.

Ήδη, φίλοι και συναθλητές του Καραλή από το εξωτερικό έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους όπως οι δύο Γάλλοι πρωταθλητές Τιμπό Κολέ (ρεκόρ 5.81μ) και Αλιούν Σενέ (ρεκόρ 5.76μ) αλλά και ο Νορβηγός κάτοχος του Εθνικού ρεκόρ (5.83μ), Πολ Χάγκεν Λιλεφος.

Θυμίζουμε πως μία σύγχρονη αρένα θα στηθεί στον δρόμο έξω από το Δημαρχείο της Αρχαίας Ολυμπίας και αναμένεται κορυφαίοι επικοντιστές από όλο τον κόσμο να προσφέρουν πλούσιο θέαμα καταγράφοντας μεγάλες… πτήσεις. Το μίτινγκ συνδιοργανώνουν ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, ο σύλλογος «Απόλλων Πύργου» και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος με την υποστήριξη της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και, πιο συγκεκριμένα, του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Το μίτινγκ θα λάβει χώρα υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ.