Κυριακοπούλου: «Οι μαμάδες όλα τα μπορούν τελικά»

Στη συμβολή της μητρότητας στην επιτυχία της στάθηκε η Νικόλ Κυριακοπούλου σε δηλώσεις της. 

Κυριακοπούλου: «Οι μαμάδες όλα τα μπορούν τελικά»

Η Νικόλ Κυριακοπούλου, μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου, παραχώρησε συνέντευξη στον Σπορ FM. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επιστροφή της στην αγωνιστική δράση, στη μητρότητα αλλά και στους προσεχείς στόχους της.

Αναλυτικά όσα είπε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια:

Για το τι είπαν με την Κατερίνα Στεφανίδη μετά το 1-2: «Δώσαμε τα συνηθισμένα συγχαρητήρια, γελούσαμε, πειράζαμε η μία την άλλη, γενικά ήταν πολύ ωραίο το κλίμα».

Για το αν ήταν ρίσκο η αποχή δυο χρόνων: «Εγώ δεν το θεώρησα ρίσκο. Έπρεπε να κάνω ένα διάλειμμα γιατί ήθελα να κάνω ένα παιδάκι. Με βοήθησε πάρα πολύ, με αναζωογόνησε. Ήταν όνειρό μου να πάρω ένα μετάλλιο και να της το αφιερώσω».

Για τη δήλωσή της ότι περίμενε το μετάλλιο: «Το επίπεδο ήταν πάρα πολύ ψηλό. Επίσης είχα αλλάξει προπονητή και τεχνική. Ένιωθα όμως πολύ καλά, μου έλεγε κι εκείνος ότι μπορώ ακόμα και να κερδίσω τον αγώνα. Έλεγα από μέσα μου ότι θα κάνουμε το 1-2 ή το 1-3. Το ένιωθα. Ήμουν πολύ συγκεντρωμένη στον αγώνα και τελικά πήγαν όλα καλά».

Για την ώθηση που πήρε από την οικογένεια της: «Επειδή ήταν μια χρονιά που έκανα αλλαγές στην τεχνική μου ήθελα να νιώσω ασφάλεια. Ακούω πολύ τον προπονητή μου, υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη και δόξα τω Θεώ πήγαν όλα καλά. Με τη ζωή μου είμαι τακτοποιημένη. Ήθελα πολύ να κάνω ένα παιδί, το έκανα και ένιωσα ήσυχη πλέον μέσα μου. Η μικρή μου έδωσε φτερά. Οι μαμάδες τελικά τα μπορούν όλα. Ευτυχώς έχουν πάει όλα πολύ όμορφα και είμαι πολύ ευτυχισμένη».

Για τους επόμενους στόχους της: «Τώρα ξεκινάμε, δεν χαλαρώνουμε. Το πρόγραμμα είναι πολύ μεγάλο, υπάρχουν πολλά μίτινγκ μπροστά μας. Θα κάνω βέβαια και ένα μεγάλο διάλειμμα να ξεκουραστώ γιατί το 2019 είναι πολύ δύσκολη χρονιά. Έχουμε πολύ δρόμο και το μόνο που έχει σημασία είναι να έχουμε την υγεία μας».

Για την Ελένη Πόλακ: «Είναι μικρή ακόμα. Είχε ένα πρόβλημα με τον ώμο της, αλλά κατάφερε να μπει στον τελικό. Ήταν πολύ σπουδαία επιτυχία ότι το κατάφερε μόλις μπήκε στις γυναίκες. Συνεχίζουμε να την εμψυχώνουμε και εγώ και η Κατερίνα και πιστεύω ότι έχει μέλλον. Ευτυχώς έχουμε πολύ καλά παιδιά και στην Ελλάδα και διεθνώς. Της εύχομαι το καλύτερο και να πάει πάρα πολύ καλά».