Κυριακοπούλου: ''Αφιερωμένο στον κόσμο που υπέφερε''

Η Νικόλ Κυριακοπούλου μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ δήλωσε χαρούμενη και πως περίμενε να πανηγυρίσει ένα μετάλλιο.

Κυριακοπούλου: ''Αφιερωμένο στον κόσμο που υπέφερε''

Μετά από μία μεγάλη εμφάνιση στον τελικό του επί κοντώ η Νικόλ Κυριακοπούλου πήρε το ασημένιο μετάλλιο περνώντας τα 4.85 μ.

Έπειτα από την λήξη του τελικού η Ελληνίδα αθλήτρια δήλωσε:

''Ευχαριστήθηκα τον αγώνα πάρα πολύ. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξη, όλους αυτούς που ήταν εδώ. Ελπίζω να δώσαμε λίγη χαρά στη χώρα μετά από αυτό που συνέβη πριν λίγες μέρες. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Φανταστικός αγώνας. Επιτέλους άλλαξε το χρώμα μετά τα δύο χάλκινα που είχα. Είχα πει ότι θα βγουν ψηλά άλματα κάποια στιγμή και βγήκαν επιτέλους''.

Πρόσθεσε πως:''ένιωθα τρομερή σιγουριά πως θα πάρω μετάλλιο. Είχα κάνει προετοιμασία 3-4 βδομάδες χωρίς αγώνα, γιατί ήταν σημαντικό για μένα μετά την επιστροφή μου από τη γέννηση του παιδιού, να πάρω ένα μετάλλιο, για να με υπολογίζουν ακόμα περισσότερο οι συναθλήτριες μου στο εξωτερικό''.

Αφιέρωσε το αργυρό μετάλλιο:''πρώτα στον κόσμο που υπέφερε πριν λίγο καιρό. Στον υπόλοιπο κόσμο που με στηρίζει και ήταν πάντα κοντά μου και στους τραυματισμούς μου και τώρα, στην κόρη μου, στην ομοσπονδία που με στηρίζει από την πρώτη στιγμή, ένα τεράστιο ευχαριστώ στην ομοσπονδία και στους χορηγούς μου που και γι’ αυτούς είναι μια δικαίωση γιατί συνέχισαν να με στηρίζουν''.