Μίλτος Τεντόγλου: Υποψήφιος κορυφαίος αθλητής στίβου για τον Μάρτιο!

Ο, πρόσφατος, πρωταθλητής Ευρώπης, στο άλμα εις μήκος, Μίλτος Τεντόγλου είναι μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή στίβου του Μαρτίου, που ανακοινώνει η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία μετά από ηλεκτρονική ψηφοφορία μεταξύ των φιλάθλων.

Μίλτος Τεντόγλου: Υποψήφιος κορυφαίος αθλητής στίβου για τον Μάρτιο!

Έτοιμος να ...κεφαλαιοποιήσει το χρυσό μετάλλιο στο άλμας εις μήκος του πρόσφατου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος είναι ο Μίλτος Τεντόγλου.

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο, το περασμένο καλοκαίρι, βρίσκεται ανάμεσα στους τέσσερις υποψήφιους που ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία στίβου για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή για τον Μάρτιο.

Πέραν του Τεντόγλου, είναι οι Μόντο Ντουπλάντις (επί κοντώ), Μάρσελ Τζέικομπς (60 μ.) και Μαριάνο Γκαρσία (800μ.), αθλητές που στο Παγκόσμιο του Βελιγραδίου κατέκτησαν χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμά τους.

Ο Τεντόγλου κατάφερε μάλιστα να συνδυάσει τη νίκη του με το επιβλητικό 8,55 μ., που είναι η τρίτη επίδοση όλων των εποχών στην Ευρώπη και η έκτη παγκοσμίως.

Οι φίλοι του στίβου μπορούν να ψηφίσουν τον Έλληνα αθλητή σχολιάζοντας στις αναρτήσεις της ΕΑ σε facebook, twitter και instagram το όνομα του αθλητή στα λατινικά κάνοντας χρήση του hashtag (#tentoglou).

Η ψηφοφορία θα είναι δυνατή μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής.